Nic mi nie drgalo
Printable View
Nic mi nie drgalo
nie no drga leciutko, wiem o co ci chodzi, ale u mnie tylko na szybkich i niewielkich wybojach czasem sie zdarzy :)
Zastanawiam się jak to jest z mocą świecenia. Zastanawiałem się czy nie zmienić sobie lamp na poliftowe, ale jakiś czas temu udało mi się kupić po śmiesznej cenie nową lewą lampę przedliftową. Teraz poluję na drugą. Jak mi się uda to będę miał dwie nowe w cenie jednej używanej poliftowej ;) Tak czy siak jestem ciekawe jak to będzie świeciło. Jeśli już upoluję taką jakiej szukam to na pewno dam jakieś fotki jak to świeci.
U mnie xenon tez lekko drzy i to w szczegolnosci lewa lampa na wybojach ale to chyba normalne bo chyba kazdy wie ze to gowienko trzyma sie na gumkach :)
ps u mnie xenon ori swieci gownianie wszystko idzie w zderzak nawet mechanicznie jak podnioslem prawie do maxa i tak widac odciecie na drodze czyli wydaje mi sie brak autopoziomowania - szkoda zakładac
u mnie jeśli chodzi o ustawienie to jest ok, zadnych problemów, moze urwało ci sie albo spadło mocowanie silniczka regulacji? wkurza mnie to drganie, stare depo nie drgały co ciekawe, może to wina żarników
Mam tkie spostrzeżenie mianowicie ori ksenon ma plastikowe odłbyśniki, musiałem jeden regenerować bo ktoś tam łapy wsadził, tak czy siak świeci teraz fajnie, ale rozebrałem z ciekawości wczoraj lampy depo moje stare z ringami taki ala tuning i odbłyśnik jest metalowy, w oczuciu jakiś lepszy taki, po dwóch latach jazdy na hidach nie ma śladów zuzycia, jedyne co to był na nim jak i na soczewce jakiś nalot łatwo usuwalny miekka szmatką zastanawiam sie skąd, przychodzi mi do głowy tylko żarówka pseuo ksenon od długich pewnie coś sie w niej wypalało :)
przepraszam za lekki OT
mam pytanie gdzie w wawie mozna zrobic przekladke lamp przedlifty na soczewki polifty, i jakie to moga byc koszta? dzieki z góry za odp:)
Do kolegow ktorzy grzebali troche przy lampach, czy da sie zalozyc lampy z przedlifta do polifta ? Jesli tak to co trzeba zmienic bo kusza mnie takie reflektorki http://www.motoallegro.pl/item885398...led_black.html
te założysz bez problemu, nic nie trzeba zmieniać
Czyli tylko zostaje kwestia ciecia kabli bo kostki sa inne ?
kolego slipper jesli kupisz te lampy daj znac chetnie zobacze jak bedzieto wygladac "na żywo" i ja bedzie to świecić