Flito jeszcze nie dzwoniłem. Ale mogę jutro ewentualnie się przejechać :p jeśli bardzo chcesz to możesz dzwonić :D zobaczymy kto ugra więcej xD
Printable View
Flito jeszcze nie dzwoniłem. Ale mogę jutro ewentualnie się przejechać :p jeśli bardzo chcesz to możesz dzwonić :D zobaczymy kto ugra więcej xD
Witam zna ktos dobrego z Wroclawia/okolic? Potrzebuje przyciemnic 5 szyb oczywiscie jak najtaniej.
podpinam się, chodzi Mi o przyciemnienie szyb z tylu
Znajomi chwalili gościa gdzieś niedaleko wrocka : 697 567 096
Witam, chce przyciemnić tylne szyby w A3 8L, może ktoś polecić dobrą firmę z Łodzi?
Metatron, krisuumax wrap-car, bodajże na ul Brucknera niedaleko C.H Korny.
Taka jedna uwaga przed przyciemnieniem szyb, jak macie porysowaną szybę to te rysy będą wręcz świecić, sam sie o tym przekonałem jak odebrałem auto . Do przyciemnienia dostałem wkładkę do dowodu rejestracyjnego w razie jak by miśki mieli problemy, pod folią mam tabliczke jakąś znamionową wklejoną i te same numery są na tej wkładce. Sorry za off top.
Hejka.
Ma ktoś może z Was w swojej audicy przyciemnione szyby tak od dołu do połowy czarne a wyżej takie coś jak lustrzane?
Widziałem ostatnio takiego gościa miał tak ale w innym autku i nawet mi się spodobało.
Jak by ktos z Was miał niech podeśle fotkę jak to w audi wygląda, z góry thx ;)
u mnie w miescie miał kolega w A3 tyle ze wszystkie oprócz przedniej i Ci powiem, że ładnie wyglądało na srebnym aucie ;) niestety foty nie jestem w stanie ogarnąć