mirek_smok a te głośniki moje mają oddzielnie podłączenie głośnika basowego i oddzielnie syczka- może by zrobić tak że basowy pod wzmak, a syczek bezpośrednio pod radio??
Printable View
mirek_smok a te głośniki moje mają oddzielnie podłączenie głośnika basowego i oddzielnie syczka- może by zrobić tak że basowy pod wzmak, a syczek bezpośrednio pod radio??
musisz zrobic od nowa kupujesz specjalna kostke do radia co ma wyjscia chincz , podpinasz pod to wzmak i suba , ale zapomnij o graniu tylnych głosnikow , sa razem z subem pod jednych wzmakiem , jak sie myle prosze mnie poprawic tak miałem w 8p , mozna pokombinowac zeby grało zamiast suba ori ale to nie jest proste i nie sadze ze sam to ogarniesz , mozna wyjsc z wtyczki przy wzmacniaczu bose i podlutowach chincza i plusa do załacznia wzmaka z nowym subem ale czy to nie bedzie miało zakłucen to ci nie powiem , moze byc tak ze ci bedzie w głosnikach gwizdać , najlepiej podłacz osobno :)
chyba się nie zrozumieliśmy;)
w aucie posiadam:
1) głośniki w drzwiach z przodu
2) głośniki w boczkach tył
3) ori sub w nadkolu
4) głośniki mb quartz (2 w 1 czyli głośnik basowy i syczek) w tylnej półce
głośniki w boczkach z tyłu i sub są ze sobą ori powiązane- dobrze gadasz;)
ori sub i tylne głośniki już sobie ogarnąłem i grają pod jakimś tam radyjkiem"medion", a ja chce wzmak do głośników w tylnej półce i wzmak podłącze do radia cinczami i pod te wyjście głośnika basowego a syczka z tego samego głośnika podłącze bezpośrednio pod wyjście z radia- tak myślałem ogarnąć;)
Witam panowie. Mam zamiar wymienić oryginalne radio chorusa na Blaupunkt Madrid 210 i posiadam ori suba w nadkolu, głośniki w drzwiach seria i 2 z tylu obok tylniej kanapy. Pytanie czy pod Blaupunkta spokojnie podłącze suba czy musze kupowac adapter? Pozdrawiam:)
takie cos jest 8p http://allegro.pl/adapter-audi-vw-sk...278190298.html
pewnie masz to samo
czyli bez adaptera nie da rady? to w takim razie może jakieś inne radio do 350zl?:) Możesz coś polecić?:)
ten adapter jest do podłaczenia nieoryginalnego radia do aktywnego systemu audi radio masz ok