Leciutko ja podwazaj nozem i wyjdzie.
Printable View
Leciutko ja podwazaj nozem i wyjdzie.
W moim aucie mam pompke 8L0 862 257 H. Nie zdazylem jeszcze doczytac czy da rade zakodowac do niej pilota czy nie,bo za duzo czytania na raz,ale pominmy to,w razie potrzeby wymienie ja. Interesuje mnie jedna rzecz. Chce zaprogramowac oryginalny kluczyk do otwierania/zamykania auta ale chce tez miec otwieranie bagaznika z pilota. Wymienie co trzeba na czesci z polifta zeby miec otwieranie elektryczne,tylko problem jak to podlaczyc w samochodzie gdzie nie bylo wczesniej elektrycznego zamka,tak aby impuls szedl do zamka po nacisnieciu przycisku?
Szukajka kolego i jedziesz. Chyba wstawilem schemat jak to podlaczyc bo sam to robilem.
Ok,przesledze dokladnie caly temat.dzieki
W mojej audiczce Audi A3 2001r. po lifcie, w etce wychodzi że powinienem mieć pompke 8D0 862 257 bez litery praktycznie okazało się że fabrycznie była zamontowana 8D0 862 257 C. Po vinie wyszlo że moj model nie mial pilota . Mam pytanie jeśli fabrycznie została zamontowana pompka bez sterowania radiowego , jeśli wymienie na pompke ze sterowaniem np. na 8D0 862 257 E to sterowanie z pilotem bedzie smigać ? Gdzie znajduję się antena jeśli nie było fabrycznie przewidzanego pilota to może nie być anteny ?Dzieki za odp.
Przesledz temat prosze i znajdziesz rozwiazanie
Sledze i z tego co sie doczytalem powinno smigać jednak nie doczytałem sie jak wyglada sprawa antenty w modelach w ktorych nie bylo seryjnie pompki ze sterowaniem radiowym . Gdzie seryjnie znajduje się antena i z czego ja zrobić i w ktorym miejscu dokładnie zamontować zeby zasięg był przyzwoity ?
A druga rzecz jak wygląda alarmu w pompce 8D0 862 257 E , można użyć klaksonu zamiast syreny ?
Petro czy do ciebie dociera co sie pisze???
Antena pin 1 i 7 ma byc w slupku okolo 30cm dluga zrobiona z druciku miedzianego, pompka nie dziala z syrena
I prosze cie przesledz temat jeszcze raz bo to wszystko tu pisze
Od razu pisze przesladzilem temat jescze raz i pisze prosząc o odpowiedz tak albo nie bo kombinacji pompek z kluczykami na tym forum jest multum . Czy pompka 8D0 862 257 E bedzie współgrać z kluczykiem 4D0 837 231 A. Pytam zeby sie upewnić.
siemanko mam pytanie czy pompa o numerze 8lo 862 257k bedzie wspolgrala z kluczykiem 4d0837.231i czy ma domykanie szyb z pilota???