Proxaaa pasują te numery. Przynajmniej z Etki tak wynika ale w temacie ktoś je miał i są ok. Te co podałeś są z polifta nie wiem co Ty tam widzisz kristof jak nie polifta...
Też dałem 650 tylko końcowka 932G...
Printable View
Proxaaa pasują te numery. Przynajmniej z Etki tak wynika ale w temacie ktoś je miał i są ok. Te co podałeś są z polifta nie wiem co Ty tam widzisz kristof jak nie polifta...
Też dałem 650 tylko końcowka 932G...
Pytałem o cenę :) Bo nigdy nie byłem w tym temacie i nie wiem czy to się opłaca czy drogo :)
Są jakieś specjalne wymogi dotyczące tempomatu i multifunkcyjnej kiery :)? Czy każdy polift z pełnym fis o danych numerach to ogarnie ?
Chodzi o to ze czarne tarcze lepiej wygladaja wedlug mnie:-)
Jakoś specjalnie nie pali mi się z tym modem ! :D po za kodowaniem chyba jest potrzebna zabawa z immo mam rację czy nie :) ?
Co do kodowania to tak trzeba kopiować immo(mieto3 Ci to ogarnie :) ) Podobno mod fajny, sam się chce przekonać bo licznik leży i czeka. Co do tempomatu i reszty to nie wiem. Ja tempomatu nie posiadam i nie jest mi potrzebny bo nei jeżdzę po trasach.
kristof91 aa były czarne tarcze w polifcie diesla? Bo sam już zgłupłem.
Ehhh no to ja kupiłem z szarymi tarczami :/ Ma ktoś założone polifty z szarymi tarczami? Wygląda to jakoś?
Chlopaki ktoredy ciągniecie ten kabel od licznika do pompy paliwowej? Jaki przekroj zastosowac? (0,5mm2)? I jakiego koloru? Żeby było tak jak oryginal..