jaki jest numer kompletnej wiązki drzwi kierowcy Audi a3 sportback RM2009?
jaki jest numer kompletnej wiązki drzwi kierowcy Audi a3 sportback RM2009?
Wymiana wszystkich węży wody Audi A3 2.0 TDI.
Szanowni forumowicze.
Po awarii chłodniczki oleju borykam się z olejem w układzie. System jest po wielu płukaniach, jednak ciężko całkowicie pozbyć się oleju.
Mechanik doradził mi dokładne płukanie i wymianę wszystkich węży wody (ponieważ olej wżarł się w węże gumowe i osłabił je).
Chciałbym zakupić te węże używane, bo cały komplet kosztuje majątek, zwłaszcza w ASO.
Mam natomiast problem z numerami części - tych węży jest kilkanaście. Czy mógłby mnie ktoś poratować rozpiską z numerami części?
Ewentualnie załączyć obrazek układu chłodzenia z numerami części?
Ewentualnie proszę o poradę jak coś takiego zorganizować? Czy jeśli pójdę do sklepu motoryzacyjnego i powiem: proszę wszystkie węże wody to sprzedawca będzie w stanie je wszystkie znaleźć?
Chcę wymienić absolutnie wszystkie węże, a także przepłukać dokładnie chłodnicę, nagrzewnicę i silnik.
Pozdrawiam
Witam.Potrzebuję nr kratek do halogenów A3 8L polift i z jakich aut pasuje,czy tylko z Audi?
Cześć potrzebuje numery nadkoli tył audi S3 sportback 8p0
Potrzebuje się dowiedzieć czy zawór n75 z aszta audi będzie pasował do passata avf 2002r. Nie mam jak sprawdzić numerów
metti, tak byle 1din i musi miec pokretla do grzanych pupciek
berton
Załącznik 13539
majkel, emblemat w grill ma nr 8D0853605
reszta tak jak domel pisze
acinr, 8p4971029M
mistrzzzz, dsg u Ciebie jest? webasto?
brzuska, tylko z Audi i (popatrz co za niespodzianka) tylko z A3 i co najgorsze tylko z roczników 2000-2003 (lift)
numery
prawa - 8l0807490c
lewa - 8l0807489c
rumun,
prawe - 8p0810172j
lewe - 8p0810171g
ajetos, TAK, pasuje
Witam,
mam nadzieję, że tym razem to dobry dział
jestem na forum nowy, więc proszę o wyrozumiałość. Od jakiegoś czasu szukałem informacji dot. nastawnika fotela kierowcy do audi A3 8P(rocznik 2003), ponieważ mój odmówił posłuszeństwa. Niestety dostać go można jedynie na zamówienie ale nie w ASO bo tam poinformowali mnie, że to nie jest część serwisowa i trzeba wymienić cały fotel (bajka ale widocznie lubią naciągać ludzi). Chciałbym zamówić tą część w sklepie na zamówienie, ale nie mam pewności czy znalazłem dobry numer części.
1j0881053d
Podobno numer tej części występuje z różnymi końcówkami. Tu akurat znalazłem z końcówką d, a gdzieś wyczytałem że jest jeszcze chyba końcówka C albo S ale nie wiem czym się różnią. Poza tym nie jestem pewny czy jest to numer części od lewego fotela, a nie chciałbym przez pomyłkę zamówić mechanizmu do sprawnej sztuki.
Może ktoś spotkał się już z takim problemem, jeśli tak byłbym wdzięczny za jakąś podpowiedź.
@up Napisałem, do VW passata 1.9 AVF(96kW) 2002r
ajetos, przepraszam nie doczytałem - masz odpowiedź w tamtym poście
counter89, ten numer co podałeś jest do A3 8L nie 8P
nastawnik ma numer - 1k0881053a
(ja nie wiem co Ci ludzie robią w ASO...)
tu masz foto
Załącznik 13540