Najlepiej poporowadzić wiązką przy lewym progu (oryginał w wiązce prawego progu, później po ścianie grodziowej)
0,35 mm*
W oryginale niebiesko-biały
Printable View
Mozna podpiac licznik do auta i wlaczyc zaplon bez wczesniejszego przeprogramowania zeby sprawdzic czy wszystko z nim ok? Kupilem zegary i chce je sprawdzic.
Można, jak chcesz sprawdzić wyświetlacz to najlepiej VCDS-em. Ale jeżeli masz pompę ABS nowego typu z vinem wpisanym w kodowanie, to wysypie się kodowanie i daptacje czujników.
Rocznik 2003 model 2004 wiec nie wiem czy ma vin w kodowaniu abs
Czyli nie rozkalibruja sie czujniki? Przed odpieciem licznika lepiej odpiac aku?
Jeżeli dobrze pamiętam to trzeba będzie zrobić adaptacje G 85, 200 i 201
Odepnij wtyczkę od pompy ABS możliwe że zapamięta ustawienia.
No faktycznie czujniki do kalibracji. Ale esp i tak nie dziala przez uwalone stare zegary. Pompa wymieniona.
Witam Panowie mam mały problem auto a3 8p z 2004 po wymianie licznika auto upomina się o czujnik hamulca i mruga na fisie kontrolka skończyły mi się pomysly i nie wiem co z tym zrobić co kodowac może jakiś kabelek brakuje pomóżcie prosze
Sprecyzuj ... czujnik hamulca. Pali Ci kontrolki ABS i ESP na zegarach ? . Jak tak to musisz w zegarach jeszcze zakodować inną pompę ABS i będzie ok . To akurat za pomocą VCDesu bez problemu zrobisz .