Już mam sprawdzone wszystko, aktywowałem funkcję alarmu i jest napięcie do syrenki, pozostało tylko ją kupić i dołożyć
Printable View
Już mam sprawdzone wszystko, aktywowałem funkcję alarmu i jest napięcie do syrenki, pozostało tylko ją kupić i dołożyć
otworzylem kluczyk ale tk jak mowilem danio byl sklejony dodtkowoo nie bylo to latwe powiedz mi jescze gdzie mam podlaczyc antene do pomki???bo dziine ale bez anteny dziala ale na krotki zasieg
cofnij się o kilka odpowiedzi w tym temacie, jest link w którym jest cały opis pompki, Ciebie interesuje wtyk C 12 pinowy z pompki aby podłączyć antenę
Czarna kostka pin 1 i 7
ja pierdzielę, podane jak na tacy nr pinów, ja to mam jednak pecha bo do wszystkiego muszę sam dochodzić - żart oczywiście, ale niezaszkodzi jak adrian sobie ściągnie plik z rozpiską pompki, może się przydać
Szybkie pytanie co odcina centralny zamek jak silnik pracuje? masa czy plus i na jakim pinie pompki?
Dziekuje
o co chodzi z odcinaniem? bo ogólnie sterowanie centralnym jest na minusie a układ pinów masz w piku pdf w tym poście kilka odpowiedzi wcześniej
Uklad pinow mam ( znalazlem zanim zadalem pytanie ) tylko interesuje mnie co powoduje ze jak auto pracuje to nie dziala centralny - nie da sie go zamknac z kluczyka.
wkladam kluczyk do stacyjki przekrecam w pozycje 1 i juz centralny jest rozlaczony.... i jak auto pracuje to nie ma mozliwosci by je zamknac z kluczyka...
jaki sygnal to powoduje?
Pierwsze slysze aby odcinalo. Masz chyba cosik popsute po powinno dzialac zamykanie z kluczyka. Przynajmniej u mnie dziala
ja też tak mam, jak silnik pracuje, to nie mogę zamknąć auta z pilota. kwestia kodowania?