Proszę
http://images78.fotosik.pl/548/c2059be57343ef23med.jpg
Zatem okazuje sie, ze jednak nie byl kompletny, brak w nim 6 i 7, ktore jak widze sa odpowiedzialne za spryskiwacze:thumbright: Podziekowal;)
Jeszcze jedna rzecz. Po wymianie bord przy nacisnieciu kierunku miga mi tylko raz, wczesniej mrugal 3 razy. Znalazlem, ze ustawia sie to w kanale 31, ale u mnie jest on niedostepny. Gdzies mi mignelo, iz nalezy najpierw zalogowac sie przez security access i dopiero kanal 31, ale nie moge tego odkopac.VCDS tez nie daje podpowiedzi. Ktos ma jakies info?
Nie wiem czy próbowałeś, u mnie da się to włączyć/wyłączyć poprzez rozszerzone menu w fis (opcja: Comfort Turn Signal).
Nie mam jeszcze zaadoptowanych nowych zegarow. Jutro zrobie szybka przekladke i zobacze czy sie da:) Dzieki za porade.
Podpowie ktoś tak obrazowo, a może poprze schematem jak po zmianie borta na symbol K w wersjach jak ja z wyposażeniem fabrycznym w sam czujnik zmierzchu bez czujnika deszczu, przepiąć te przewody w lusterku fotochrom i czy to lusterko będzie działało jak fabryka je wyprodukowała i zamontowała,czyli włączając bieg wsteczny otrzymuje impuls, żeby się rozjaśniało itp.
Nic nie trzeba przepinać sygnał wstecznego idzie po canie.
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Mobilek, PROSTO bodajże określał, że problem istnieje w wersjach wyposażonych w coming home/living home oraz fotochromem, że po wymianie na bord K, występuje problem, a raczej, że jakiś przewód od lusterka trzeba przeciągnąć, w którymś poście opisywał już nie chce mi się szukać. Stąd moje pytanie, mam ambiente z 2004 roku i pytam o szczegóły, jakie muszę przeprowadzić modyfikacje, żeby wszystko fabrycznie działało jakbym zmienił swojego borda na K, nadmieniam, że mam fabryczny xenon bez bi.