-
Ja miałem... Sknery jedne! Nie dość,że wypadek był nie z mojej winy bo to koleś wymusił pierwszeństwo to cwaniaki dzwoniły do moje szwagra (od niego brałem części bo ma sklep motoryzacyjny) i przedstawiały się ,że ktoś im polecił ten sklep i chcieli by zapytać czy można jeden kołpak kupić :|. Przez 3 lata od wypadku mogę zgłosić ponowną wycenę - zrobiłem tak, 8 miesięcy po wypadku bo po założeniu letnich opon zaczęło mnie ściągać to w odpowiedzi od nich usłyszałem ,że: za dużo czasu upłynęło (sic!) i za dużo km zrobiłem :/. Warta gó...o warta.
Przepraszam za offtop
-
Zmieniam autolawetę i poszukuję dobrego ubezpieczenia na pojazd specjalny, również autolaweta. Poprzednią polisę miałem przepisaną z poprzedniego właściciela. Do tej pory polisy kupowałem przez internet, teraz jednak widzę że mbank nie ma w swojej ofercie ubezpieczenia dla pojazdów specjalnych. Jest na forum ktoś kto zajmuje się ubezpieczeniami i może mi policzyć składkę?
-
Ja ubezpieczałem 1.6 citroena.. zapłaciłem 330zł w proma za OC, agent dał mi tak duża zniżke
Chyba dobra kwota :)
-
mi najtaniej wyszło w proama przy silniku 1.8 i zniżkach 60% zapłaciłem jedyne 350zł :)
-
W chwili obecnej to chyba najkorzystniej kupić OC w mBanku, Za a3 1998 AHF, Astrę 3 1.3 cdti, i Fabię 1.4 benzyna płaciłem po 250 zł.
-
Ja nie wiem jak to możliwe,że wam wychodzą takie tanie składki :mad:
Mi wszędzie wychodzi za samo podstawowe OC ponad 600 za rok,ze zniżkami 60% i bez zwyżki za wiek tu dodam niestety ;)
Wyliczałem na str nawet w tej niby taniej proama to mi wyszło 621,58 zł.
Także jak ktoś może,to chętnie skorzystam z pomocy :)
-
Bart, Warszawa podbija stawkę niestety.
Wysłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk
-
Jeżeli ktoś z Was chce sprawdzić rzeczywistą składkę u agenta, a nie u "robota ;) " to służę pomocą. Wypełnijcie formularz na www.ubezpieczenia-krzepice.pl- najszybciej jak to możliwe postaram sie odesłać kalkulację (nie musicie podawać PESELU, wystarczy data urodzenia).
Jeśli nie wiecie kiedy mieliście szkodę, mogę sprawdzić, ale potrzebuję do tego imię, nazwisko i PESEL.
Preferuję kontakt emailowy powołując się na forum- forumowicze obsługiwani poza kolejnością ;)
-
A wyceni mi ktos tylko AC na EVke?
2008r
-
Wypełnij formularz na www.ubezpieczenia-krzepice.pl lub podeślij dane na PW to policzę, choć z doświadczenia wiem, że samo AC będzie droższe niż pakiet OC,AC,NNW