Właśnie pije koktajl truskawkowy ale chętnie polobuzuje.
Faraon Hekun :cool:
Na kolana przed krulem.
Printable View
Właśnie pije koktajl truskawkowy ale chętnie polobuzuje.
Faraon Hekun :cool:
Na kolana przed krulem.
Ja to bym byl ostrozny z tym zamykaniem tematu😎bo w tamtym roku chudy napisal zeby zamknac i SKRYPT padl😁😁😁
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Moze byc :cool:
Falciu co tam u Ciebie?
Nie interesuj się bo proksiej mordy dostaniesz 😎
A dziękuje u mnie tez wszystko spoko.
A srednio cos kichy mnie jebiom ostro ,na.tygodniu robie badania ,bo ostatni raz prawdziwe 15lat temu ,a tak.co.piec ale.w luxmedzie. Wiec tylko po kwit :lol:
Boję się ze jak.zaczne.sie.badac to.cos.znajda ,jak.Leszek na badaniu technicznym :mad:
A Ty od kiedy ten urlop zaczynasz ?:cool:
Rudy wraca do trybu codziennego życia.
Czyli trzy tygodnie poza domem i minimalna odległość od domu to 500km
Wlasnie pije ostatnie piwko i od jutra jak zwykly Kowalski czy tam Hudy do tyry yebac na lepsze czasy :lol:
Zayebiscie udany urlop, zasluzone wczasy po kilku latach bez wiekszych wyjazdow pozwolily sie odprezyc, odpoczac i pomyslec nad pewnymi sprawami takze ogolnie super.
Ten weekend mistrzostwo swiata bo jak caly rok bez auta zadnych spotow tak teraz w dwa dni dwa udane spociki bez zadnych komplikacji :D
Na mysl o jutrze troszkie sie odechciewa ale z drugiej strony pasowaloby w koncu cos porobic zeby nie zdziczec calkowicie. Za dwa i pol miesiaca znowu dwa tygodnie laby wiec pelen luzik.
Nie planuje sie przepracowywac, zmieniam tryb - na spokojnie i bez stresu :thumbright:
Chyba musze tez na taki tryb przejsc ,"bez stresu",tylko.kierwa jak :)
,no to fajnie heko.,a.kcies był ?