wystarczy zdjac obudowe z radia i jezeli ktos posiada lutownice na cieple powietrze (czy tez "spawartke do plasitku") i tym zgrzac luty wokoł procesora.
Printable View
Dzięki, sprawdzę miernikiem jak dostane auto od mechanika. Mam dojścia do lutownic do lutowania smd postaram się poprawić luty.
Witam posiadam Radio Concert na CD i mam problem, a mianowicie przy wyłączonym silniku radyjko gra jak talala lecz gdy uruchamiam silnik radio się wyłącza i po ponownym włączeniu nie słychać muzyki (tak jak by radio było wyciszone) pomimo tego, że radio nie jest ściszone na maksa. Dopiero po kilkakrotnym włączeniu i wyłączeniu przy uruchomionym silniku radio gra tak jak powinno. Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje, czy to wina radia czy może jakieś wtyczki. Prosiłbym o odpowiedz i z góry dziękuje :thumbright:
mam pytanie ten kod jest napisany na zielonym pasku z tyłu radia obok anteny ?? i czy dostane gdzieś pokrętła te dwa ??
Czy zdobycie kodu do Chorus'a II jest możliwa tylko u elektronika? Czy są jakieś kalkulatory?
Witam , przymierzam sie do wymiany radia w swoim a3 i chcialbym sie dowiedziec czy jest mozliwosc w jakis sposob sprawdzenia jaki kod posiada moje obecne radio ??? Bo po wyjęciu sie rozkoduje a niestety w książeczce od radia nie ma tej kartki z kodem ...
Pojechalem dzisiaj do salonu AUDI W GDANSKU , zawolali 250zł za rozkodowanie starego kaseciaka audi chorus!! zgroza!! za tyle pieniedzy to kupie dwa takie radia z kodami i w lepszym stanie niz moje. :/
Witam, otoz problem opiera sie na tym, ze w dzisiejszym dniu podlaczylem zmieniarke wszystko bylo by oki, gdybym nie wpisal 2x zlego kodu . Sadzilem ze nalezy odczekac pare godzin i samo sie rozkoduje, nic sie nie zmienilo, odlaczylem akumulator i to samo, na ekranie poza napisaem SAFE sa jeszcze 2 kreseczki, zaden z przyciskow na panelu nie reaguje, prosze o jakies wskazowki co moze byc . dolaczam zdjecie
http://i44.tinypic.com/246uwkn.jpg
Radio musi byc wlaczone 40 minut i bedziesz mogl na nowo wprowadzic kod kombinacja klawiszy kolko srodkowe + tp + rds, potem kod klawiszami od 1-4