no to z deka inaczej ?:/
Printable View
no to z deka inaczej ?:/
Dorzucam sie do zamowienia, jak juz ustalicie, czy sa w porzodq
A tak apropos, to wie ktos gdzie mozna kupic te zapinki do dywanikow?? chodzi mi o te plastkczki, zarowno te okragle ktore siedza w dywanikach, i te plastikowe bolce ktorymi sie je przytwierdza do podłogi ;)
Jeżeli kupujecie te "gumki" to ja również się pisze. Tylko ja potrzebuje do A3 po 2003 sportback.
Ja dostalam ostatnio od milego pana w ASO za free, ale to nie moze byc drogie, wiec zapytaj tam.Cytuj:
Oryginalnie napisane przez t0m3k
ehhh.... kobietki to zawsze przywileje maja :P ja to tam nigdy nic za free z ASO nie dostalem :evil:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dorotek
chyba ze ladny paragon :lol:
podsumowujac... jak jutro Arturo sprawdzi te dywaniki i okaze sie ze sa kiepskie to zamawiam ori... najpierw na przod (sladem Mach'a) a moze za miesiac dwa tyl jak finansow przybedzie:P dzis moje obecne sie zdeczka zmoczyly i musialem je suszyc...
Tez mam ori dywaniki , i powiem tak...wyglądają ok , ale mimo wszystko brak jest gumowego rantu dookokła, i jesli na butach jest snieg ,woda która pózniej ścieka potrafi i tak dostac sie na wykladzine, wyjac dywanik i wylac z niego wode to tez jest mała sztuczka, niestety na razie nic jednak innego i lepszego nie spotkałem
no wlasnie
te ori tak maja zero rantu ponoc, wiec wole niemieckie nie ori wazne by pasowaly i z rantem lepszym ?;]