Panowie, jak myślicie czy wymiana końcówki A na coś z większą liczbą bajtów niż obecnie dedykowana D tzn np H,K w razie gdyby to nie zgrało może coś uszkodzić? Z tego co widzę nikt jeszcze nie próbował takiej modyfikacji.
Panowie, jak myślicie czy wymiana końcówki A na coś z większą liczbą bajtów niż obecnie dedykowana D tzn np H,K w razie gdyby to nie zgrało może coś uszkodzić? Z tego co widzę nikt jeszcze nie próbował takiej modyfikacji.
Ja z E 23bajty(base) zmieniłem na K 30bajtów (highend). Nie powinieneś się bać, będziesz miał więcej bajerów do ustawienia.
Te kolejne litery są to Bordnetzy, które zastępowały poprzedniki, tak to dokładnie wygląda w Etce (nieaktualna z 2009r):
bez końcówki -> A -> D
B -> C -> F -> K -> P
E -> F -> K -> P
H -> K -> P
J -> K -> P
L -> P
M -> N -> P
Nie uszkodzisz nic, najwyżej będziesz miał kupe błędów, więc trzeba kodowanie ze starego przepisać do nowego. A jakby mimo wszystko nie podszedł, to sprzedasz.
nic sie nie uszkodzi, jak sie robi z glowa, czytaj przepisac dokladnie kodowania ze starego
te ubogie nawet xenonow nie mialy, nowe to wieksza funkcjonalnosc
tak jak z modulami BT
Witam , a czy może ktoś opisać co można zakodować , jakie funkcje są na tych najnowszych bajtach czyli na 21,22,23,24,25,26,27,28,29,30 bajcie
Mój z K ma tylko na bajczie 23 dodatkowe opcje:
http://images49.fotosik.pl/696/27c082aba3149bf4med.jpg
Reszta jest pusta.
a próbowałeś uruchomić to ADVANCED COMFORT MENU ACTIVE? ciekawe co tam może być.
Podejrzewam, że to jakieś dodatkowe Menu na FISie, którego nie mam :)
czaro10 a co masz na bitach 21 i 22 ?