Dla mnie optymalny jest czwartek w przedziale 10.00-13.00.
Printable View
Dla mnie optymalny jest czwartek w przedziale 10.00-13.00.
tak naprawde godzina rozpoczecia modyfikacji zalezy tylko i wylacznie od tego o ktorrej przyjedziecie i jak sie uksztaltuje kolejka czekajacych.. zalezy na wczesniejszym rozpoczeciu badzcie pierwsi na miejscu zaraz z rana;)
Wildia, a to nie jest tak ,że to Ty nas umawiasz na godzinę? :> albo, że kolejność na forum decyduje?:> . Bo nie ukrywam, że ja i Iron czyhaliśmy na tego posta o ,której będzie chipowanie,żebyśmy się zapisali bo my też do pracy musimy :). Czyli kto pierwszy ten lepszy?:>
Komono a jak obie to wyobrazasz? ludzie jada z roznych stron Polski na takie chipowanie i rozna jest sytuacja na drogach.. nikt na nikogo czekal nie bedzie.. zalezy Ci byc wczesneij zalatwionym starasz sie przyjechac jako pierwszy..nie jestem w stanie umawiac nikogo na konkretna godfzine bo to nei wizyta u dentysty..i prosilabym Cie juz o nie robienie zamieszania i zbednego OT , ten watek sluzu do ustalenia terminow a nie Twoich przemyslen
czy tak trudno zrozumiec ze nie da sie ustalic kazdego na konkretna godzine ?
bedziesz umowiony na 9, okaze sie po 10min ze twoje auto sie nie nadaje i co maja wszyscy czekac na nastepnego na 10 ? nie
jestescie wszyscy, gadacie sobie i po kolei, bedziesz mial auto zrobione a i tak bedziesz tam siedzial bo bedziesz chcial zobaczyc co nastepnemu wyjdzie
czasem jedno auto zrobia w pol godziny, a czasem trzeba mu poswiecic 2 godziny, bo albo trzeba komputer wyjac, albo popawic jesli sie da cos mechanicznie, albo goscia wygonic po przyjechal padlem ...
po prostu
Pewnie to drugie. Pewnie telefon bedzie lepszym kontaktem
http://compsport.pl/kontakt.php
Czyli chipowanie w środę rusza o 9:00 ??
wszystko jest w 1 poscie !
Witam. Można sie jeszcze dopisac??
Jeśli tak to bardzo chętnie bym sie zawirusował.
n30 Toledo 1.9tdi, 150km, 2002r, arl, manual