dokladka pod halogeny pasuje p&p
Printable View
dokladka pod halogeny pasuje p&p
Podchodzi P&P, wystarczy sama dokładka ( oczywiście + kratki + halogeny ) Są o tym tematy na forum.
Pomóżcie proszę jeszcze w jednym, bo przeczytałem niby wszystko w tym wątku, a muszę być pewny na 1000%.
Mam przedliftowy model, a potrzebuję włożyć poliftowy zderzak z tyłu, czy muszę kupować ślizgi od polifta??
czym się w ogóle różnią jedne ślizgi od drugich ??
i jeszcze jedno pytanie, czy belka która jest pod zderzakiem z tyłu jest taka sama w przedlificie i w polifcie ??
http://img59.imageshack.us/img59/2340/belkaa.jpg
belka
8L0807309E przedlift
8L0807309E polift
nr te same wiec muszą byc identyczne
daje tez wycinki z etki odnośnie ślizgów
- - - Aktualizacja postu - - -
8L0807437D zderzak przedlift
8L0807437D zderzak polift
sa identyczne czyli slizgi musza pasować
domel79
jesteś wielki :)
nie dysponuje niestety etką więc pomogłeś mi bardzo :) a może nie tylko mi
Co w końcu z tymi ślizgami z przodu? Czy zderzak poliftowy da się założyć na ślizgi przedliftowe i dobrze spasować wszystko czy te ślizgi też trzeba wymienić na poliftowe? A druga sprawa czy belka pod zderzakiem jest inna w przedlift a polift ? Jak tak to czy belke poliftowa można założyć do przedlifta? (jestem zmuszony zmienić te rzeczy)
belki przednie sa te same przed i polifcie
Witam
Muszę wymienić tylny zderzak w Audi A3 z 2001 roku. Zastanawiam się czy przedliftowy i poliftowy będzie pasować i czy są takie same (jeśli nie to czym się różnią)?
Pozdrawiam wszystkich
wilan jesteś nowy więc popatrz kilka postów niżej będziesz miał odpowiedz nawet obrazki masz.