Sprzegło to nie problem moje pytanie sie odnosi do tego czy ktoś robił program w CS i czy na stage 1 zawsze robia 180km czy coś wiecej??
Printable View
Sprzegło to nie problem moje pytanie sie odnosi do tego czy ktoś robił program w CS i czy na stage 1 zawsze robia 180km czy coś wiecej??
to już zależy od kondycji silnika ... od stanu turbiny ... itd. zgadza się że k03s i wtryski wydajniejszę zrobią robote większą niż reszta 150 tek ja mam 180 koni serie oznaczenie APP i też jest k03s i reszta osprzętu wydajniejszego ... ale jeśli chcesz załóż sobie wydajniejszy intercooler i zrób wydech zawsze polepszy to sprawę Ja bym ci jednak Polecił CompSport ... ale to już sugestia każdego jest z osobna u mnie jest zrobione 240 koni na tym co mam i jest bomba ;)
Witam mam pytanko czy da rade jakoś zwiększyć moc w 1.8 AGN?Czy ktoś próbował dać jakiś lepszy program?Wtryski?Może polecacie jakoś boxy jak to sie ma do spalania?
Dzięki za odpowiedź.HM to czyli bym musiał mieć wszystkie graty,czy można jakoś uturbić AGNieszke?Słyszałem że podobno blok juz jest przystosowany,prawda?Aha i wiesz może jaki jest ewentualnie koszt takiego swapa?Tak właśnie teraz myśle dlaczego tego od razu nie zrobiłem,a remontowałem AGNieszke....kurde szkoda.A w razie czego jakieś propozycje podniesienia mocy i momentu w AGNieszce?Pewnie nowy program?
w wolnossacym silniku jesli cos uda sie ugrac to 5 koni zapewne i 10 nm :D mozesz sie bawic w wydech dolot kolektory itd. Odezwij sie do kolegi buzz-astral (jest nawet jego wpis kilka wątkow wyzej) on powinien Ci pomoc pzdr
Porting głowicy,wydech,dolot i kilka kucy się uzyska ale koszty dość spore w stosunku do przyrostu.Jak kolega wyżej napisał lepszy swap na 1.8T.
Dzięki koledzy za odpowiedzi :) Widzę że w sumie gra nie warta świeczki wzgldem koszta...Szkoda,że najpierw wyremontowałm silnik,a później myślałem o turbo hehe.Ale cóż przynajmniej mam prawie nową AGNieszkę :D Pozdrawiam :)
"gregor10", a możesz powiedzieć mniej więcej jakie koszta i gdzie coś takiego mogą mi zrobić?Lepiej mieć +10km i nm niż serie.Późnij może jakiś wydech przelotowy i bedzie coś lepiej się trójka odpychała :)