Tak jak dkamosinski napisal, pogadaj z Dominik_m moze cos wymysli na te ledy wtedy wiekszosc sceptycznie podchodzacych do tych lamp moze sie zdziwic ;)
Printable View
Tak jak dkamosinski napisal, pogadaj z Dominik_m moze cos wymysli na te ledy wtedy wiekszosc sceptycznie podchodzacych do tych lamp moze sie zdziwic ;)
eeee to jak nie da sie tego wlaczyc jako DRL z pozycji vcds'a to te lampy nie maja sensu.
Nie sadze zeby to byl jakis problem ze w tym miejscu sa postojowki. Pozamieniac piny i beda dzienne. Nie z takimi problemami sie tu mierzymy. Skoro mozna dodac park asist mozna i z postojowki zrobic Drl
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
nie trzeba być dominikiem żeby wiedzieć że da się podmienić ledy, przecież tu nie ma żadnej filozofii, gotowa instalacja do przerobienia.
A powiedzcie mi można w kompie ustawić np: postojowe światła 100% mocy pasek ledowy, a na mijania np 50% led ?? (powiedzmy po wymianie na lepsze ledy)
Przy bordzie K i odpowiednim zakodowaniu Drl sciemnialy mi sie o polowe wlanczajac swiatla mijania, wiec sie da. Jednak jak wlanczalem kierunek nie sciemnialy sie tylko gasly po stronie wlaczonego kierunku na kilka sekund
Wiec praktycznie jak zrobisz tam dobre ledy, pozamieniasz piny zeby to byly drl a nie postojowki to bedziesz mial co chcesz.
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
ma ktoś może rozpiskę pinów lampy ??
mi udało się znaleźć coś takiego, mam nadzieję że piny są tak samo jak na obrazku VW przypisane na kostce w audi:
http://4.bp.blogspot.com/_y2Yifl1vjn.../s1600/HID.jpg
Mam te same lampy .... diody to masakra.... ja w nastepnym tygodiu zagieram sie do przerobki tych diod. Jak zrobie to wysle fotki
- - - Aktualizacja postu - - -
Bylem dzis u elektryka mowi ze przelutowac diody to nie problem, boi sie jedynie o rozłożenie lampy ... nie wiem czy ryzykowac ?!