Przegazówka na autostradzie do Niemiec :D
Łącznie 960km :) hehe
Printable View
Przegazówka na autostradzie do Niemiec :D
Łącznie 960km :) hehe
Jeszcze nie zrobiłem, ale jak jeszcze troche dozbieram, to zmieniam moją A3 1.6 8L 1998 na S3 8L po lifcie, a to już niedługo :) A do mojej A3 mam głęboki sentyment i ciężko mi będzie ją oddać :(
a ja dziś wymieniłem jej przednią szybę, bo stara była pęknięta i jeszcze dziś wymienię jeden czujnik od ABS-u:)
zmyty cmentarz :p
Wymieniony olej i wszystkie filtry :)
Nowy czujnik ABS, bo stary się przepalił ;)
wysprzątany w środku na cycuś glancuś :D:D:D
wyciełem kata i wyjadłem większość rozsypanego słonecznika w bagażniku :)
a ja spaliłem mu trochę gumy żeby byl lżejszy
Nie dziś, lecz od początku tego tygodnia nabyłem kompletny rozrząd, świece, kable, uszczelkę pod głowicę, olej, oraz nową przepustnicę:thumbright:
na dniach jeszcze nowy filtr oliwy i pasek alternatora i do w przyszłym tygodniu mechanika :D
Wyczyszczona alkantara, zakonserwowana skora, wyprana podloga, wywoskowana w tamtym tyg dostala nowe sprzegło :)
a aj nareszcie zamontowale dwie lampy wsteczne do mojej a3 3d 8p :)
Witajcie! Wymieniłem stary katalizator na nowy zamiennik tj. katalizator uniwersalny, ceramiczny AWG Polonez. Przejechałem na nim 200 km. Samochód jest równie cichy jak na starym kacie i nie zauważyłem pogorszenia osiągów silnika. Pozdrawiam.
poliftowe nawiewy zamontowane :-)
bo już prawie rok leżały :P
głośniki przód !
Umyte i zalane do pełna:)
a ja dałem jej odetchnąć i nigdzie nie jechałem:D
Dzis odebrałem czarnucha od lakiernika,nowy lakier autko nawoskowane wyglada jak z salonu :)
a ja dzisiaj, nowy tłumik środkowy (bo stary trochę mruczał, jak się okazało był tam od nowości), posprzątany w środku i umyty i zatankowany po korek podtlenkiem LPG:)
zebrałem ręcznie rozsypany słonecznik z bagażnika :) została tylko sól ale to na niedziele zostawie sobie i myju myju
Zmiana głośników przód z ori Nokia na DSK-130.
Wymieniłem skrzynię bo padła;)
I zmieniłem sprężyny z przodu bo zamawiając do 1.6 dostałem do diesla i przód mi stał jak taczka, ale teraz gra gitara:D
a ja założylem nowy termostat, najgorzej że chyba niepotrzenie:mad:
klima nabita odgrzybiona mmm:D zalany swiezutkim olejem do silnika oraz skrzyni i zawitaly nowe nadkola :D jeszcze tylko kapiel :p
Wrzuciłem fotki mojej A3 na forum do oceny "A3 Lukiego z IRL":D
chwile po północy umyłem na myjni ;D
Umyłem, pokryłem warstwą wosku koloryzującego i na koniec wosk zabezpieczający:P:):)
Wyszorowałem fele bo juz były złotawe a nie srebrne :)
a my dziś zrobiłyśmy sobie piękna sesję zdjeciową przy zachodzie słońca...;-)
przegoniłem pod wieczór:P jak ja uwielbiam światła...:D
bmw 540i dziś się zdziwiło :D uwielbiam to uczucie :P przy okazji na trasie spotkałem trzy ścigacze, nie obyło się bez gonitwy :D tylko jeden mi uciekał :P
wywiesiłem karteczki:
CHCĄ MNIE SPRZEDAĆ
501-213-528
wprowadziłam na noc do garażu..hehehe
kupiłem zapach ;D
Ja dziś nasmarowałem zawiasy dzwi dolełem płynu chłodniczego i płynu do spryskiwaczy :)
Przejechałem się moją A3jeczką do TESCO na drobne zakupy:p
moja niunia dostala calutki nowy zawias przod:) oraz przegub wew bo go cos zabilo:P
założyłem nowe halogeny ale du... nie kupujcie halogenów DEPO
Zabezpieczyłem całe dół podwozia + mycie dolnej cześci silnika + STP i Shell V-power:)
Wymieniłem cewkę,jak sie okazało stara była dobra ale ktoś powalił kojenosc przewodó WN i drugi byl na miejscu trzeciego-stad były problemy z zapłonem.
Pełna konserwacja klimy :) ale pachnie w środku... :)
A za chwilę odkurzanie w środku, zwłaszcza piasku nadmorskiego z tylnej kanapy :P :P :P
Auto umyte, odkurzone oraz bak do pełna. A także wymieniłem lewe przednie nadkole to plastikowe bo było połamane.
A ja dzisiaj przepaliłem autko bo stało 2 tyg nie ruszane he. :D
Wypucowałem, nawoskowałem, felgi wypolerowałem, plastiki i opony nabłyszczyłem środkiem dającym "black wet look" :D
raczej co ktoś zrobił mojej a3, z rana idę do auta a tam wgniecione drzwi pasażera i połamana obudowa lusterka, :( co się wkur**ć mogłem teraz trzeba wieczorami chodzić i oglądać auta sąsiadów :(
Nulce - pomalowałam w week zderzak w kolorze;)
<pierwszy malowany element> :D
dałem odetchnąć ! czeka na mnie pod domem!
Nowe wycieraczki BOSCH Aerotwin ;)
A niedlugo taka dluzsza lista sie pojawi xD
zatankowałem V-powera diesla do pełna,posprzatałem cały środek i zamówiłem łącznik stabilizatora z prawej strony:)
Nowy przełacznik swiatel od audi TT + nakladki na lustra od s3:):)
Nowe koła :) Opony bida ale felunek się liczy :) A no i umyłem.
http://i68.photobucket.com/albums/i3...3/PICT4742.jpg
Nowe sworznie,tuleje wahaczy,powrót do ori springów ambition.