jutro trasa Gliwice -> Kielce -> Radom -> Lublin mogę co¶ zabrać, powrót 31.07
Kontakt: 667 362 213 Michał
Printable View
jutro trasa Gliwice -> Kielce -> Radom -> Lublin mogę co¶ zabrać, powrót 31.07
Kontakt: 667 362 213 Michał
Dzi¶ trasa Szydłowiec (koło Radomia) -> Radomsko, jadę sam więc miejsca dosyć.
Bardzo często jeżdżę trasę Jastrzębie-Wodzisław-Ostrava więc jakby kto¶ co¶ kiedy¶ potrzebował to nie ma sprawy. Oczywi¶cie zapomnieć o transporcie trawy :D
Sobota 24.07. ok.10 wyjazd z Poznania kierunek G±bin, powrót we wtorek 27.04 po południu
30.07.2010 . Rano wyjazd y Warszawy do Kielc przez Radom. Powrót po godzinie 12 tego samego dnia.
28.07 Poznań - Leszno - Wschowa - Lubin - Jelenia Góra - Karpacz
powrót niedziela
31.07 Rzeszów -> Starogard Gdański ;)
piatek wyjazd
Anglia (Leeds) docelowo do Kielc raczej autostrada A4 do Krakowa lub przez Czestochowe. Jade sam moge cos zabrac:P
Jedzie kto¶ w najbliższym czasie Kraków-Radom-Kraków? Potrzebuje odebrać przesyłke, nieduż± ;)
Dzi¶ wyjazd Radom - Będzin, powrót jutro
Mogę zabrać nieduż± przesyłkę. W nocy z niedzieli na poniedziałek wyjazd z Góry Kalwarii -> Warszawa -> krajow± "siódemk±" w stronę Gdańska -> obwodnic± do Rumi, Redy -> Karwia.
Powrót około 14.08.
Jade 29 sierpnia z Gdańska do Warszawy, wracam 8.09 albo 9.09 ;) Pasazerow raczej nie zabiore bo bede troche zaladowany, ale jakies inne rzeczy to nie ma problemu :D
Pozdro
EDIT:
Przy okazji czy ktos moze jedzie z Krakowa w kierunku Gdańska w najblizszym czasie ?? Kupilem felgi i potrzebuje transportu. A jezeli ktos mialby po drodze to moze zgarnac polowe wynagrodzenia kuriera :D
Jutro 5.00 start z poznania do pobierowal, moge cos pogarnac:P WOODYvagen gotowy do trasy:) http://images40.fotosik.pl/318/e8b6abbd8ef9f9a9.jpg
Witam,
Potrzebowałbym transportu z bydgoszczy do krakowa lub okolic moze ktos sie wybiera?
Przesylka delikatna, jak ktos cos wie to prosze o kontakt, bedzie jakas smaczna nagroda %% albo moge nawet zaplacic chodzi o to zeby nikt nia nie rzucal hehe:)
12.08.2010: w południe wyjazd: Poznań - Skwierzyna - Międzyrzecz - ¦wiebodzin - Zielona Góra - Poznań: powrót ok.23
17.08.2010 Katowice-Warszawa powrót 19-20.08.2010
Jutro: Rzeszów - Kraków - Rzeszów
Czy kto¶ jedzie z Poznania lub z Krakowa do Warszawy w najbliższym czasie ?
dzi¶ w nocy z Tomaszowa Mazowieckiego na południe do: Mikołów, Czechowice Dziedzice, Rybnik, Szczyrk, Ustroń, Cieszyn, Ruda ¦l±ska, mogę zabrać co¶ lekkiego na południe ewentualnie pomiędzy wymienionymi miastami i powrót do Tomaszowa na pusto więc co¶ większego się zmie¶ci kontakt 501 613 210
Czwartek rano wylot, po południu powrót: Poznań - Zielona Góra - Poznań
mordeczki potrzebuje sie dostac z wawy do kraka albo w okolice bielska termin pozny czwartek albo piatek 23-24.09. Jak cos, dajcie prosze znac ;-)
Poniedziałek Kraków-Zakopane
Wtorek Zakopane-Kraków
¦roda Kraków-Kielce-Kraków
Mogę wzi±ć nawet co¶ dużego.
potrzebuje kogos kto jedzie dzis na trasie łódz-poznan lub z łodzi w okolice poznania kontakt do mnie 785667968
Witam. Mam prosbe - czy ktos jedzie ze slaska do nowogardu? wzglednie warszawa? w obu przypadkach trzeba doreczyc male paczuszki:)
Witam, w pi±tek z rana lece z Gliwic do Tarnowskich Gór a następnei do Bielska Białej w ten sam dzien wieczorem lece z Bielska Białej przez Gliwice do Tarnowskich Gór moge co¶ zabrać na ¶wieta jak co¶ :)
Kto¶ kursuje na trasie Katowice-Kraków w najbliższym czasie? (nic pilnego, kabel potrzebuje odebrać ;) )
czy kto¶ na dniach będzie może jechał z Łodzi? jest nie wielka paczka z ulicy Piłsudskiego.
Proszę o kontakt osoby jad±ce na trasie Lublin-ŁódĽ, albo Warszawa-ŁódĽ.
Czy w tym tygodniu jedzie kto¶ może z wawy do Krakowa w okolicę ulicy Przy Arce?
Nie potrzebuje kto¶ co¶ przewieĽć na trasie Lublin->Rzeszów->Lublin dnia 24.03.11, w drug± stronę mam puste auto, w pierwsz± trochę mniej miejsca.
30.03.2011 - jadę w trasę Radom -> Kraków -> Radom, wyjeżdzam jako¶ przed 8, na miejscu mam byc o 11.00, szkolenie gdzies do 15.00 więc moge co¶ podrzucić komu¶ lub odebrać i podrzucić.
jak co¶ to pisać.
jakby kto¶ miał co¶ do przewiezienia Warszawa -> Poznań w dniu dzisiejszym to pisać
A ja jakby co, to w przyszły czwartek (07.04.) jadę z Poznania do Rowów, przez Piłę - Szczecinek - Miastko - Słupsk. Podobna trasa w niedzielę (10.04.), ale w drug± stronę.
Mogę zabrać kogo¶ lub co¶ :P
Jedzie kto¶ w niedługim czasie w trasę Lublin- Ostrów Wielkopolski lub jakie¶ niedalekie okolice? Jak co¶ to PW
i co¶ ode mnie:
Jadę w poniedziałek 11.04 w trasę Lublin-Warszawa-Lublin. Więc jak co¶ trzeba podrzucić to nie ma problemu (1sza strona puste auto, druga strona najwyżej co¶ nie za dużego)
jutro poznań->gorzów wlkp-> szczecin -> pobierowo
powrót po weekendzie, jak co to mogę co¶ podrzucić/odebrać
sobota: Poznań-Wolsztyn-Leszno-Poznań
pstryq jak pojedziesz do leszna zabrał bys mi koc od kamila bo juz troche czasu u niego lezy a nie mam go jak odebrac pozdro
Jutro: Buk - Nowy Tomy¶l - Zb±szyń - ¦wiebodzin - Łagów
Ta sam trasa w drug± stronę we wtorek ;)
Może ktos z Warszawy bedzie przejeżdżał przez D±browa tarn/Tarnów?
A może kto¶ do Katowic będzie się z Warszawy wybierał w niedługim czasie ? Chcemy z koleg± z forum zamienić się felgami, a kurier to wyjdzie chyba z połowa warto¶ci felg...
50zł dla chętnego na pewno się znajdzie ;)
Nie wybiera się kto¶ dzisiaj z Warszawy do Radomia??
Wybiera się kto¶ może niedługo z Warszawy do Trójmiasta? Potrzebuję przewieĽc podsufitkę do samochodu z Ciechanowa do Gdyni :)
jade dzi¶ do gdyni w nocy z gliwic, potrzebuje kto¶ co¶ ze ¶l±ska?
22.06.2011: Lubin/Legnica - Kraków; 25.06.2011 droga powrotna
25.06 Trasa Katowice --> Bartoszyce
29.06 Bartoszyce --> Katowice
Co¶ ¶rednio gabarytowego mogę zabrać :)
Koniec tygodnia (najprawdopodobniej pi±tek rano), trasa
¦widnica -> Wrocław -> Zgorzelec -> Cel: Heidenheim an der Brenz.
Co¶ niewielkiego mogę zabrać.
A nie jedzie kto¶ z Wrocławia lub okolic do Warszawy dzisiaj lub jutro,chętnie bym się zabrał z kim¶.Oczywi¶cie dorzuce się do paliwa.
w piatek jade z Krakowa do Sandomierza kolo poludnia ;) bede wracal w niedziele popoludniu badz w poniedzialek rano ;)
potrzebuje odebrac od kolegi z forum podsufitkę z Poznania i w okolice trójmiasta j± dostarczyć może kto¶ na dniach się wybiera w takim kierunku oczywi¶cie $$$ b±dĽ jak kto woli %%%
W czwartek(14) albo w pi±tek(15) będę się wybierał w trasę Wadowice - Wieluń a wracać będę w niedziele (17). Mogę zabrać jak±¶ paczuszkę ;)