Witam. Potrzebuje pilnie numer przeplywomierza do a3 1,9 TDi 2001r silnik ASZ.
Bede wdzieczny.
Witam. Potrzebuje pilnie numer przeplywomierza do a3 1,9 TDi 2001r silnik ASZ.
Bede wdzieczny.
przeplywka
Witam, potrzebuję nr termostatu, seat exeo,2.0tdi,2009rok.
Jeśli mogę to poproszę rysunek z etki przy okzji :)
dziękuję
Potrzebuje od was info. Ori numer według ETKI - uszczelka 038131547A. Szukam na Getem - nie ma. Jest to ta metalowa, dolna uszczelka od łącznika EGR. Gdzie nie zapytam to nie ma tego towaru jako ORI. Same zamienniki. Może wiecie czy, zmienili numer tego itp. Czy po prostu tego się nie wymienia...
Witam , potrzebuję numer wtyczki do czujnika abs tył , audi a3 1.6 97r. kupiłem 1JO 973 702, ale coś powątpiewam że będzie pasować , w necie różne opinie , pozdrawiam! :)
pomocnik, 4b0057111
ombre_ombre, tak jak znalazłeś, jest tylko jeden rodzaj tulei do Twojego wozu - 2 sztuki na oś. najlepszy oryginał.
daaanooon, 038906081b
altar, nie wiem o czym piszesz - zrób foto i zaznacz
darepb
Załącznik 13563
pisak112, powinna pasować
Witam, dziś zabrałem sie za montaż zderzaka od esy, okazało sie jednak że mój pas przedni nie jest w stanie współpracować (w starym zderzaku też była szczelina między maską a grillem, widać to doskonale na zdjęciach w moim temacie), potrzebuję kupić pas który nie będzie połamany i teraz pytanie jaki będzie pasował, znalazłem tylko tyle, że będzie pasował o takim numerze : 8P0 805 588A, znalezienie go jednak graniczy z cudem, a na pewno nie kupię zamiennika, pozdrawiam
Potrzebuje numeru części zaślepki do włączenia/wyłączenia air baga pasażera a3 8P 2004 2 din