Tez wczoraj bylem na Inception. To chyba trzeba obejrzec ze 2 razy, co nie zmienia faktu ze na bierzaco da sie ogladac i wiadomo o co chodzi. Film niezly, polecam! Daje jakies 8,5/10 :D
Printable View
Tez wczoraj bylem na Inception. To chyba trzeba obejrzec ze 2 razy, co nie zmienia faktu ze na bierzaco da sie ogladac i wiadomo o co chodzi. Film niezly, polecam! Daje jakies 8,5/10 :D
Też zaliczyłem wczoraj incepcje i polecam pozytywnie zakrecony film:):)
Drużyna A - potwierdzam po wszystkich :D Film dobry, 8,5/10!
Spodziewalem sie totalnego chlamu i bardzo miło zostałem zaskoczony. Polecam, jako delikatna i przyjemna rozrywke :D
To na weekendzie obejrzę ją sobie pewnie:)
Starcie Tytanów obejrzałem przed chwilą i nawet nawet, do obejrzenia choć nie ma w sobie nic porywającego:p
Malik, jak to u Ciebie jest ?:P
Dobry film - ok 8-8,5
Kiepski film - 7
Co to za oceny ?:P
Sekret Jej Oczu - Miro kiedyś polecal i wkoncu obejrzalem - film naprawde godny polecenia! Super sie ogladalo, tylko wolalbym inny jezyk ;)
Ojczym - film całkiem dobry, nawet trzyma w napieciu, ciekawa historia...
Ondine - obejrzec mozna tylko ze wzgledu na Alicje, reszta - taka sobie...
Plan B i Nocna Randka - ehh szkoda pisac :P, zwykle komedie amerykanskie...
I tak przy okazji:
Kiler-ów 2-óch - obejrzalem juz którys raz z kolei i nadal jest SUPER! :mrgreen:
Zero 2 - przy piwku jeszcze lepiej sie oglada :mrgreen:
Starcie tytanow naprawde kiepskie, mam nawet na BR i dalej jest kiespkie
Z efektami na kolanie sie nie zgodze, to akurat jest niezle w tym filmie
odkrylem na nowo "Alicje w krainie czarow" , wlaczylem z miesiac temu wydanie DVD i takie sobie, przewinalem
ale pare dni temu dostalem w lapki wydanie BR, kuzwa polecam !!!
sciagajcie nawet mkv 720p to inny film, glebia prawie jak 3D
Fakt faktem efekty mi się podobały akurat.
Obejrzałem Drużyne A film jest prze******aszczy:D POLECAM
choć tu mnie zraziła tylko ta akcja na tych tankowcu z kontenerami w porcie- to był raczej efekt robiony w domu na kolanie.