Koledzy pytanko jezeli polerke zaczne od pasty POLARSHINE C20 MIRKA(cos jak G3 z FARECLI) , to potem jaka paste zastosowac zeby zniwelowac hologramy i inne niedoskonalosci po tej pascie?:)Mogę zastosowac meguiars swirl x ?
Printable View
Koledzy pytanko jezeli polerke zaczne od pasty POLARSHINE C20 MIRKA(cos jak G3 z FARECLI) , to potem jaka paste zastosowac zeby zniwelowac hologramy i inne niedoskonalosci po tej pascie?:)Mogę zastosowac meguiars swirl x ?
Watpie ze holo po pascie na poziomie g3 usuniesz swirlx'em. Musialbys sie pokusic o 3 etapowa korekte zeby uzyskac zamierzony efekt.
To jaka pasta najlepiej zrobic wstepne a potem zeby sie pozbyc defektow i holo ? zeby powierzchnia byla gotowa pod wosk ?
Zalezy ile masz do wydania ;) mozesz robic manzerna albo schollem np :) sa komplety 3szt na przyklad u mx nowicki ;)
Chcąc dobrze wypolerować lakier użyj dobrych past.
Nasza propozycja to pasty polerskie menzerna
lub nowość na naszym rynku pasty polerskie Rupes - które lepiej się docierają i przyjemniej na nich się pracuje.
Nie psuj lakieru pastami typu farecla szkoda Twojego czasu oraz lakieru na samochodzie, a szkody jakie możesz zrobić będą większe niż pożytek z polerowania.
Jeśli sam nie wyciągniesz późnej hologramów to pozostanie Ci oddanie samochodu w ręce profesjonalnej firmy i skasują Cie wtedy parę stówek za wyciągnięcie hologramów.
Nie wiem czy dobry temat, ale mam pytanie,
Na jednej z felg odchodzi mi lakier bezbarwny, chcialbym na razie uniknac powtornego lakierowania, czytalem gdzies, zeby przeleciec bezbarwnym lakierem do paznokci to przestanie dalej odchodzic, tylko nie wiem ile w tym prawdy?
Jak odchodzi lakier tobie papier ścierny i wyrównać ubytek a następnie możesz tymczasowo zabezpieczyć nawet tym lakierem do paznokci, ;)
ja nie mam problemu wszystko jest ok
ok thanks :thumbright: