-
Najtaniej będzie jak ubezpieczysz na ojca.
Jeśli współwłaściciel to pierwszy musi być ojciec w papierach a Ty jako drugi-współwłaściciel.Wydaje mi się że Twój ojciec sporo płaci za starego Mundka.Ja za mojego ASZ zarejestrowanego na wujka full zniżka OC+NW+Assistance na całą Europę +szyby płacę za rok 760,-
-
Siwy a jakiej firmy jest ubezpieczalnia ?? Byłem w biurze gdzie wyliczają z 4 ubezpieczalni ,wyliczyli mi na rok :
Aviva na ojca 1133zł OC+NW /z mną na współ właściciela również tyle samo
Hestia 674zł na ojca OC i NW / z mną na współ właściciela 1125zł
LIBERTY 1281zł na ojca .
W pzu jeszcze nie byłem
Co myślicie o hesti , lepiej darować sobie i wziaść na ojca ubezpieczenie ?
-
Zobacz w HDI, myślę że OC+NWW do 950zł wyjdzie
-
A ja proponuję AXA albo mBank. Tylko w przypadku mBanku konieczne jest założenie konta.
-
w AXA zapłaci jeszcze więcej niż w LIBERTY :D lecz Mbank wato rozważyć, może da się urwać coś taniej :)
-
Nie wiem, jak wy robicie wyliczenie, ile razy robiłem w Axie, to zawsze było taniej niż w Liberty:)
-
jesli ktos szuka taniego ubezpieczenia zapraszam do kontaktu
-
Poszukaj na necie kodów do zniżek w axa lub liberty. Zawsze ze 100 zł zapłacisz mniej. Jak coś to pisz podam Ci swój kod ;)
-
Witam,
wreszcie udało mi się zmienic moje wysłużone A3 z 1996roku na A3 z 2004, a co za tym idzie to przydałoby mi się AC, lecz nigdy tego typu ubezpieczenia nie kupowałem.. I tutaj się pojawia pytanie do Was.. W jakiej firmie warto wykupić AC a jaką omijac z daleka? Generalnie to zależy mi, żeby przy ewentualnej szkodzie nie cieli tak cen, że nawet pan Zbyszek mi nie wyklepie auta za odszkodowanie.. Zależałoby mi na ory częściach i znanych warsztatach oraz żeby przy ewentualnej kradzieży (2 tygodnie temu z mojej ulicy zgineły 3 passaty B5 o jeden golf V) wypłacili wartość z polisy a nie śmieszne pieniądze.. Chciałbym z tym ubezpieczeniem zmieścić sie w 3 tys (OC + AC). Pozdrawiam i proszę o pomoc
-
odezwij sie do mnie na gg