Cały nowy wiatrak kosztuje około 150zł. Powinni mieć w każdym lepszym motoryzacyjnym, możliwe że na zamówienie będzie.
Printable View
Cały nowy wiatrak kosztuje około 150zł. Powinni mieć w każdym lepszym motoryzacyjnym, możliwe że na zamówienie będzie.
jaki jest numer katalogowy samego wiatraka i wymiary do a3 AVU 1.6 102km 2001 rok?
Ile płynu chłodniczego wchodzi w układ, ponieważ na dniach będę wymieniał termostat i przy okazji wymienię płyn. Ile zakupić koncentratu.
Z góry dzięki!
ok 5l
kup 5l koncentratu. Po wymianie termostatu wlej go całego, a do pełna dolej wody.
bzdury
po co mu 5L koncentratu ?
z reguly rozrabiamy ( z woda destylowana ) w stosunku 1:1 wiec 3 litry wystarczy w zupelnosci i do tego sporo zostanie na to zeby przeplukac caly uklad
Jestem po wymianie termostatu któremu moim zdaniem trochę za dużo czasu zajmowało uzyskanie temperatury silnika mniej więcej 90 C aczkolwiek taka wskakiwała. Wymieniłem termostat aktualnie jest on firmy Vernet (35zl) i teraz jest jeszcze gorzej :( w tym momencie uzyskać 90 C jest wręcz nie możliwe potrafię przejechać miasto a wskazówka nawet nie drgnie a jeśli już zacznie wstawać to bardzo mozolnie jej to idzie... Moim zdaniem jest to wina ewidentnie termostatu jednak jest on nowy tylko ta cena jakaś taka śmieszna była. Jaki polecacie kupić żeby mieć pewność że będzie wszystko tak jak być powinno ? I jeszcze jedno małe pytanko po jakim czasie u was wskazówka zaczyna się podnosi się i osiąga 90 C?
Ja Ci polecam termostat albo ori albo Wahlera. A co do twojego pytania to gdzieś po przejechaniu 8-9km mam już te 90stopni