Również polecam Remika, zna się na rzeczy no i można zaoszczędzić.
Printable View
Również polecam Remika, zna się na rzeczy no i można zaoszczędzić.
dzieki chlopaki za mile opinie :) rowniez sie ciesze ze udalo sie ogarnac duzo lepsze , a co najwazniejsze tansze polisy od dotychczasowych , a wszystkich pozostalych szukajacych dobrych i tanich ubezpieczen zapraszam do kontaktu :)
Ja także jestem nowym właścicielem a3 z '97 1,8 i stoję przed wyborem ubezpieczyciela. Matka jest właścicielem a ja współwłaścicielem w biurze zaproponowali mi 822 zł. Czy to dobra cena ? Matka ma 60 % zniżek.
PS mam 22 lata.
Shining odezwij sie do mnie , mysle napewno cos tanszego znajdziemy ;)
Ok juz sobie poradziłem znalazłem ofertę za nie całe 480 zł :)
czy któreś z towarzystw ubezpieczeniowych w swojej ofercie ma krótkoterminowe ubezpiecznie OC?
Polisa kończy mi się 25maja, a 8 czerwca kończę 25lat i automatycznie traci mi się zwyżka +50% za wiek.
I chciałbym tylko na miesiąc wziąć OC,a po miesiącu normalnie na rok już bez +50%.
Buzz jesli dobrze pamietam to m.in. PZU ma ubezpieczenie na 30dni, ale mozesz ubezpieczyc auto u siebie jak wczesniej na caly rok a za miesiac pojsc i zawrzec nowy wniosek juz na nowych warunkach. Stare ubepieczenie powinno byc rozwiazane z data zawarcia nowego ubezpieczenia, skladka przeksiegowana ze starej polisy na nowa, a reszta zwrocona.
Gdzie masz auto ubezpieczone?
auto mam wlasnie w pzu ubezpieczone, rozmawiałem z kobietą z pzu co mi ubezpiecza auto, i nie zaproponowała mi takiego rozwiązania:)
Jestem jeszcze w kontakcie z Remikiem i zobaczymy co się uda zwalczyć:)
Moze dostaniesz jakas lepsza propozycje... w mojej ubezpieczalni zrobil bym tak jak napisalem :-)
podziękowania dla Remika, za konkretne podejście do sprawy;) myślę że się dogadamy;)