Czyli na Dunlopach Winter sport 3D się nie zawiodłes jeśli zmiana na 4D :D Ja tez mam WS 3D i nie narzekam, dają rade i jak narazie są w dobrym stanie po 2 sezonach wiec jeszcze nie zmieniam
Printable View
Czyli na Dunlopach Winter sport 3D się nie zawiodłes jeśli zmiana na 4D :D Ja tez mam WS 3D i nie narzekam, dają rade i jak narazie są w dobrym stanie po 2 sezonach wiec jeszcze nie zmieniam
3D byly super:thumbright: Jedyny minus to bylo w miare szybkie zuzycie:p
Mowi się trudno, szybko się zuzywają zwłaszcza jak ma się dużo Nm i ich nie oszczędza:P ale warte zakupu, są b. dobre i po 3D tez pewnie zmiana na 4D :)
ja przymierzam się do zakupu oponek zimowych do mojej A3 w najbliższych dniach i waham się między Dębicą Frigo 2 a Uniroyalami. co bardziej byście polecili? w cenie nie zbyt odbiegają od siebie a jak z jakością?
Frigo 2 a Uniroyal .... bez różnicy w jeździe, miałem obie i "normalnemu" człowiekowi aż nadto wystarczają, teraz mam firestone czy jak to się pisze i w zimie ok choc jak temp wyższa to czuć ich miękkość na zakrętach ..... ale oblecą,
miałem tez kormorany - ale szybko lekko spękały, takie mikropajęczynki brzydkie się porobiły dość szybko chociaż w zimie dobrze sobie radziły ze śniegiem i błotem pośniegowym,
z powyższych brałbym Frigo 2
Miał ktoś Alpin A4? Warte swojej ceny?
Alpin A4 słyszałem że bardzo dobre, kiedyś miałem A3 i bez zastrzeżeń:thumbright:
Polecam Michelin Alpin a3 lub a4
rewelacyjna opona:), raz tylko się utknąłem w śniegu ale koła już były w górze a podwozie na śniegu:)
Bieżnik jest bardzo miękki i zarazem słabo ścieralny, więc duży plus dla inżynierów z MICHELIN
opona najcichsza na asfalcie