Najlepiej taki: 8P0920932G
Printable View
Najlepiej taki: 8P0920932G
Dzięki, a orientujecie się ile mniej więcej licz± sobie w ASO za wymiane zegarów?
Wiesz o tym ,że zegary musza być pewne na 100% jesli jedziesz z nimi do ASO😎
Wysłane z mojego GT-I9195 przy użyciu Tapatalka
Z tego co wiem to używki montował tylko Kraków, ale od kilku lat przestali ze względu na trefne używki przywożone przez klientów. Jest kilka osób na forum ogarniaj±cych temat wysyłkowo.
Witam, Orientuje się kto¶ czy w Krakowie jest kto¶ b±dĽ w okolicach co potrafi przeprogramować zegary z Audi polifta do przedlifta 8P? Będę wdzięczny za pomoc :)
Czesc
Zakupilem Audi A3 1.6 MPI z 2009 Roku, wersja po lifcie, ale niestety zegary zwykle, brak tempomatu. Pytanie: jakie zegary szukac z pełnym FISem? Czy moze ktos mi podac kod tych zegarow? Czy znajde kogos z okolic Rzeszowa zeby ogarnal mi temat? Z jakimi kosztami wi±że się taka zmiana? ;)
Czyli nikt nie słyszał o kim¶ takim w okolicach Krakowa?:)
Witam. Wymieniłem licznik i w poliftowym pokazuje mi temperaturę oleju dopiero od 60° a na starym było od 0° Da się co¶ z tym zrobić ?
Siema, posiadam a3 8p 3.2v6 2007rok i chciał bym wymienić na poliftowe zegary, znalazłem takie z numerem 8P0920932D czy podejd± bez problemu? Z góry dzięki za odpowiedĽ i pozdrawiam.
Wysłane z mojego Redmi 5 Plus przy użyciu Tapatalka