ja tez polecam Remika. naprawde solidne podejscie do sprawy. chyba juz zawsze bede ubezpieczal u niego :)
Printable View
ja tez polecam Remika. naprawde solidne podejscie do sprawy. chyba juz zawsze bede ubezpieczal u niego :)
Również polecam Remika. Wszystko załatwione bardzo profesjonalnie, szybko, tanio i co ważne na bardzo dobrych warunkach. Naprawdę polecam :)
Dołączam do grona zadowolonych klientów Remika.
Właśnie jestem po zakupie miniAC w PZU za auto z 2004 przy pakiecie bez szkody własnej ( czyli dostajemy całość kwoty w razie kradzieży ) 2.0FSI tiptr. Wycenione na 22.3k , za rok zapłaciłem 624 pln. Kwota warta przespanych nocy i lepszego samopoczucia. Jest to cena dla Gdańska.
I ja jestem kolejnym zadowolonym klientem Remika. Polecam
Bardzo polecam Remika. Wszystko wytłumaczył, a do tego znalazł dla mnie świetną ofertę, a to wszystko w jeden dzień! :)
Post skasowany bo wyladowal w blednym watku.
Również jestem zadowolony, AC najniższe jakie znalazłem w dodatku gdy sam mam zwyżke za wiek :) dzięki !
Jakie polecacie ubezpieczenie ?
Mam teraz w PZU i przyslali mi 960 zl z NW... Wydaje mi sie ze to jest z drogo.. Jestem wspolwlascicielem auta prawko mam 1 rok a glownym jest ojciec pelne znizki ma.
Prosze o porade jakas
tez mialem PZU i tez mnie tak załatwili :) odmówiłem, i mam za 520zł z NNW w MTU :) z tym że ja mam 3 lata prawko