No i mam teraz dylemat...
Sonax BSD czy Meguiar's Ultimate Quik Detailer ?
I jeszcze jedno. Miał ktoś doświadczenia z Poorboy's Natty's Paste Wax ?
Printable View
No i mam teraz dylemat...
Sonax BSD czy Meguiar's Ultimate Quik Detailer ?
I jeszcze jedno. Miał ktoś doświadczenia z Poorboy's Natty's Paste Wax ?
Ja używam "Poorboy's Natty's Paste Wax" w wersji Blue.
Kładę go na "Poorboy's Black Hole"
I po umyciu auta wspomagam "Poorboy's Quick Detailer Plus"
Bardzo przyjemne środki. Miły zapach. Nie brudzą gumy i plastików.
Nie wiem ile po nałożeniu było zrobione zdjęcie ale autko rano po deszczu zastałem w takim stanie:
https://lh5.googleusercontent.com/-B...0+07.03.27.jpg
https://lh4.googleusercontent.com/-k...0+07.03.45.jpg
nie rozumiem zupełnie dylematu! Oczywiście że BSD jako spray-wax a QD kup inne a nie to UQD bo to badziewie jest.
z takich QD typowo do wosków naturalnych co sobie poradzi z waterspotami i jest typowym QD, to polecam Auto Finesse Finale albo Chemical Guys P40 Detail Spray, do sealantów niezawodny jest przykładowo FinishKare Extra Slick Final Body Care
Mam pytanie czym doczyścić zaschnięty spalony pył z klocków hamulcowych na feldze? ;/
IronX albo tenzi prix (duzo tanszy a skutecznosc zblizona) ;)
Jaki kol wiek najbardziej śmierdzący śmierdziuch z markietu ;)
Sonax tez już ma jakiegoś krwistego psiukacza stosowałem i polecam :)
Nikogo nie olaliśmy tylko nie mamy wykupionej reklamy na forum. Jesteśmy obecni na wielu forach jako partnerzy i dlatego naprawdę mimo szczerych chęci nie jesteśmy w stanie odpowiadać na wszystkie pytania na wszystkich forach.
Chętnie odpowiadamy na wszystkie maile i wiele osób z a3-club.net z tego korzysta. Wasza grupa rabatowa nadal jest aktywna mimo, że rzeczywiście zbyt często tutaj nie zaglądamy ;)
Witam.
Chciałbym zaczerpnąć waszej rady. Chciałbym kupić jakiś preparat do nabłyszczania i wosk w miarę rozsądnych cenach.
Chciałbym aby wosk dobrze się trzymał i długo był na aucie.
Jaki wosk polecacie? Może być to w jednym preparacie, jak jest taka możliwość.
W razie czego, kolor auta to czarny.