Takie automatyczne wyliczenia, które przysyłają zawsze są zawyżone, liczą że ktoś się złapie. Po ponownym wyliczeniu u agenta w tej samej ubezpieczalni prawie zawsze jest taniej.
Printable View
Takie automatyczne wyliczenia, które przysyłają zawsze są zawyżone, liczą że ktoś się złapie. Po ponownym wyliczeniu u agenta w tej samej ubezpieczalni prawie zawsze jest taniej.
dokladnie tak ,rezygnowalem z ubezpieczenia w PZU na rzecz MTU oczywiscie pojawilem sie ze stosownym dokumentem i ni stad ni z owad zaproponowali mi tansze ubezpieczenie jak rowniez jakas znizke w kwocie 100 zl co mialo mnie skusic. W rezultacie ubezpieczenie wciaz bylo drozsze o okolo 200 zl niz w MTU
Polecam uzytkownika Remika wlasnie skonczylismy uzgadnianie ubezpieczenia OC,
Zna sie na rzeczy , szybko sprawnie bez klopotów.
Powiem krotko jesli samemu sprawdzac na porownywarkach jak ja i siedziec caly dzien to lepiej doradzic sie jego ;)
Jeszcze raz wielkie dzieki ! ;)
W moim przypadku za OC z NNW z 960zl w PZU dobrał ubezpieczenie w AVIVIE za 583zł i to na dobrych warunkach w lepszej opcji ;)
Jestem zainteresowany wyliczeniem OC+ewentualnie AC...tylko nie można się skontaktowaćCytuj:
Remik wykorzystali swój limit wiadomości, i nie mogą przyjąć żadnej nowej dopóki nie zwolnią trochę przestrzeni.
Podaj najlepiej swój tel. Lub odezwij się na mój GG. To wycenie polise. Dziękuję bardzo wszystkim za komentarze ciesze się ze udało się ogarnąć dużo lepsze polisy od obecnych. Prosilbym o wystawianie komentarzy w odpowiednim wątku aby nie robić tu zbędnego ot.
Wysyłane za pomocą Tapatalk 4
Napisałem do Ciebie na GG ok 18.Jak nie dotarło to daj znać, wyślę na pw albo jeszcze raz gg.
Witam!
Ze swojej strony polecam http://www.marketubezpieczen.eu/
Za AUDI A3 1999 , 1.9 TDI , 110KM - OC w AXA - 346 PLN / ROK ( ja mam 10% zniżek, tata współwłaściciel max zniżek)
Dla orientacji, w tej samej firmie, ASTRA G 1.4 , 1 właściciel - 20-latek 10% zniżek - OC 499 PLN
/EDIT: nie korzystamy z kalkulatora, tylko z formularza kalkulacji na stronie - wypełniamy i czekamy na telefon lub maila z biura
Mam pytanie. Czy jezeli ktos juz posiada wykupione ubezpieczenie moze np dokupic w tej samej badz innej ubezpieczenie dodatkowe - szyb opon itp?
jak maja takie rozszerzenie w pakiecie oc to mozesz a teraz jest opcji coraz wiecej bo nie wykupisz ac jak masz powyzej 10 lat i nie masz ciaglosci w ac to firmy szukaja pieniedzy gdzie indziej w opcjach typu szyby czy innne
- - - Aktualizacja postu - - -
ale w momencie zawierania oc musisz to wykupywac
4
co myślicie o ubezpieczeniu w firmie PROAMA z kalkulatora wyszła ma kwota 430zł a teraz mam auto w HDI i płacę 657zł jak by nie patrzeć w PROAMA taniej jest o 230zł