Czytam ten temat i zastanawia mnie sprawa sprawdzania temperatury na climatroniku.
Jak to robicie i czemu to sluzy ?
Printable View
Czytam ten temat i zastanawia mnie sprawa sprawdzania temperatury na climatroniku.
Jak to robicie i czemu to sluzy ?
Gdzieś ustawiam ten kanał ?
Prosiłbym o "instrukcje" działań, aby climatronik pokazywał temperaturę silnika.
U mnie silnik bardzo powoli łapie 90 stopni (odkąd go mam, czyli od dwóch miesięcy, dosłownie dwa razy widziałem 90 stopni na liczniku).
Mam zamiar zamówić w ASO Audi termostat i czujnik temperatury wody.
Panowie temat rozwiazany blad jest w licznikach sa uszkodzone prawdopodobnie jakies zimne luty musze zegary wymienic one powoduje skaczaca temp i zalaczanie wentylatora. Za czujnik w ASO chciali 127zł z rabatem 107zł. Pozdrawiam
To duzo chcieli...
Dlatego czujnik i termostat kupować w sprawdzonym sklepie gdzie mają ori częśći i są tańsze niż w ASO
teraz mam lezec trzy czujniki i wszystkie dobre a wszystko za sprawa liczników. Ma ktoś może licznik dobry na sprzedaż?
Powie ktoś jak wyświetlić temp. cieczy na klimatroniku ?
Naciśnij jednocześnie przycisk recyrkulacji i górny nawiew,kanały zmieniasz przyciskami od temp.,natomiast jak chcesz sprawdzić wartość danego kanału naciskasz przycisk recyrkulacji.
Dzwoniłem dzisiaj do ASO Audi i za oryginalny termostat zaśpiewali 117 zł...