Nie ma :) Jesli chodzi o tego typu akcje, to jestem bezbledny ;)
Printable View
A jakims to sposobem nabylem taka maszyne :D CBR 600 RR 2007 (pierwsza rejestracja 2008 )
http://img833.imageshack.us/img833/7982/cbrv.jpg
http://img3.imageshack.us/img3/2041/cbr2g.jpg
Na razie mam Horneta i CBR'ke. Ktoras z maszyn bedzie na sprzedaz. Obstawiam ze CBR'a :(
Po przejechaniu pierwszych 30km niewiele moge powiedziec. Dzisiaj wieczorem nabije sporo wiecej ;)
Ale kilka rzeczy juz zauwazylem. Przy malych predkosciach ciezej tym sie skreca, za to przy wiekszych to bajeczka. Jadac do pracy mam taki winkiel gdzie Hornetem 110km/h to jest istne szalenstwo! Dzisiaj pierwsza jazda na RR'ce i ten zakret pekl na 120km/h i nawet nie czulem zebym go szybko bral! Dopiero rzucenie okiem na predkosciomierz uswiadomilo mi roznice Cos niesamowitego!
Druga sprawa... Taki sport prowokuje do szybkiej jazdy! Hornet powyzej 7tys jakos tam sie wkreca, ale mam takie wrazenie ze przy 10rpm slabnie... RR'a ciagnie ochoczo i chetnie do samego konca.
No i ostatnia sprawa, to ochrona przed wiatrem. Wpadlo 190km/h a zdawalo mi sie ze lecialem 130km/h. Nie czuc ani predkosci, ani pedu wiatru Swietna stabilnosc. Bajeczka.
Jedynie pozycja, to kwestia przyzwyczajenia. Taki sport zmusza do pracowania nogami. Poprostu trzeba mocno trzymac bak, inaczej ciezar ciala zostanie przeniesiony poprzez rece na kierownice a nie o to przeciez chodzi.
To dlatego sprzedałeś A3 ;);):D
Gratuluje zakupu:thumbright:, tylko ostrożnie z nim ;)
Ta, po szlifie bylo. Amor skretu jest. Wydech seria.
w końcu coś normalniejszego :thumbright:
a szlifik na prawą strone był prawda?
piękna taka własnie planuje zakupić
Wiecie co? Ja sie nie odnajduje na tym moto! Na serio :) Mam jeszcze Horneta i wole Hornetem do pracy smigac :) A ze zona mnie gnebi zebym ktores moto sprzedal, to chyba pojdzie pod mlotek :)
ja bym sprzedawał cbr. cała malowana :/ a horneta masz igłę. więc horneta bym tez sprzedał i kupił sobie cbr rr w idealnym stanie :D bo na nakeda to ja tak szybko nie wsiądę. denerwuje mnie to, że przy 160 zaczyna się walka z wiatrem. a ja niestety lubię zapierdalać i latam powyżej 160.
Sprytny, ogolnie to ze malowana to wiem. Cena byla dosyc atrakcyjna. Rama prosta, wszystko cacy, prowadzi sie idealnie. Ale kosmetyka faktycznie mocno cierpi.
Co do predkosci, to fakt... Na tej CBR'ce 190-200km/h to jak 140km/h na hornecie! Zarowno doznania jak i efekt stabilnosci... To sa tak dwie rozne maszyny ze masakra.