czyli będzie trzeba naprawić. W serwisie nie autoryzowanym myślę że za pół tej ceny to zrobią.
Printable View
czyli będzie trzeba naprawić. W serwisie nie autoryzowanym myślę że za pół tej ceny to zrobią.
tylko wtedy telefon traci gwarancję tak?
zgadza się.
w nieautoryzowanym też może być ciężko o dużo niższą cenę. Jak mówie sam wyświetlacz to ok 400-450zł.
różnie bywa, ja za wyświetlacz dość spory bo w Nokii 5230, autoryzowany salon/serwis - wymiana wyświetlacza + sam wyświetlacz (telefon upadł płasko na kafelki, też powstał pajączek) = 220zł
Panowie mam taki problem z Nokia E51. Uzywam jej sporadycznie - praktycznie 2-3 razy dziennie odbieram tylko telefon po 2-3minuty.
A bateria trzyma mi 1-2 dni. Kupilem nowa baterie - oryginalna i nadal to samo.
Moze cos rozladowuje telefon?
Wylaczylem i wlaczylem telefon i nadal to samo. W prawym gornym rogu (nad ikonami) widac jakby kwadracik skladajacy sie z 4 mniejszych kwadracikow... moze jest wlaczona jakas aplikacja ktora rozladowuje tak szybko baterie?
Dowiem sie ile w ori serwisie ile i dam znac, moze wieczorem odpisze ;)
Dzięki. Mimo bólu związanego z wysokością naprawy na pewno będziemy to chcieli zrobić w autoryzowanym serwisie Samsunga... telefon ma 2 miesiące i utrata gwarancji na pewno by nie była korzystna.