Zara te dwa stare pampy wezmom cievw obroty i bedziesz robil za francuski łacznik :cool:
Printable View
Zara te dwa stare pampy wezmom cievw obroty i bedziesz robil za francuski łacznik :cool:
ja nje placze;d ale phubuj dalei moze sphubojesz mnje z ruwnowagi wyphowadzic;p ciekam na dalszjie cisniecie;d starczy ciii dalej bendzieesz cisnool? njeh z lubelskjego bendzie dwuh co morze sje odezfac :)
Sprinter, pakuj się i wyjasd z budowy. Koniec gfjasdoszenia kuhfju 😎
to ja zamiast ch z UK ;d przyjade, ja nie wiem dlaczego tak po naszym Lubelskim tak cisnom, pieniondz i u nas jest ;d @Adamas91 juz pakoje i lece, jak zes kasal, tylkio na to czekalem;p boli widze was ze drugi z za dupia z pod ukrainy pryszedl i tu mondrkuje...
Adamsio dobry chopak kiedys byl,ale musi jeździć firmufkom i to fordem
Zadaje sie z tymi kuhfiami
Fpierhdala surowe minso i zagryza surowymi kartoflami gruba doupa wienc bieguny mu sie pomylily i fajtuje z nietymi co czeba :rolleyes:
Pampy, nie obrarzajcie mego pszyjaciela Helpera. Porzyczyu mi ostatnio kaski na zakończenie bódowy, wienc jest spoko gość. I muwil ze fejkiem da siem kopsnonć.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Wiacu,Ty po te kaski tak sie spieszył
?
5,15-5.40
https://youtu.be/_wvp3KXxrTQ
a nieh fahtuje , fort poszondtna maszynerija ale nje w tyh czasah , dobry dzik jak surofe misno wpiehdala :P, mozje i tak,w gniasdkuu obojentne w kture mankije podloncy i tak go piehdlonje , nje czena bendzie czeba go fhajowac jak sam sie wyfhajtuje :)
wypi3rdalać do technicznego i tuninkofego qurfie:)
motoZnafcy się snaleśli(stronkery...tjuninki...hoja wiecie/8L 1.6 na el pe dźi rules)
jakbyście tacy mątszy w szkole byli...o o to by było a nie tu s tupy baśnie wysane
a ić wpistu bo jepne/zapije/pójte śećeć...
śfieszak posty z OT się nielicżą do działu sprzetam!
niepszyfitał śę a jusz pysk do elitarnego koryta pha i na Ty paź s wszyjstkimi8)