Sprinter jedyne co może sprzedać, to koleguf ma milicji 😎
Printable View
Sprinter jedyne co może sprzedać, to koleguf ma milicji 😎
Cytuj:
¶fieszak posty z OT się nielicż± do działu sprzetam!8)
Hahhahah :mrgreen:
A pierhdol sie ,jak bencie.chciaul to ja.mu oglosze i chooja srobisz :mrgreen:
sprzetaj sprzetaj jak zydowka na zydowisku w piontek przed szapasem;d mnie nie zalezy , zawsze jest gdzie sie odezwac wieczorem po robocie;d a starych wyjadaczy nie smiem nawet tknac, bo odrazu zgloszom ze swirzak nima co wniesc nowego do takijego poszodnego postu :)
Grogi melduj.sie.,dojechales do tego kurowa na.reklamacje girboxa ,czy trociny i towot zalatwil sprawe ? :cool:
@AdAMAS91Milicjiji dawnoo jusz nie ma a TY daleii o swoih najlepszyh czasah gadaarz , Ty mi muw a ja posluham :)
Wrocilem,
Cotu sie odjewania bo widze jakiegos swiezaka do wyroochania. Sprinter na kolana i jajo ssac ale prendziutko zanim korba yebnie.
Dobry wieczor :D
Hehehe,heko snowu pomylil pomocnika z kims innym :)
Tu Grogi melduje sie. Na moment odpuscic WA i najepia pistuf w uj. Musialem doczytac co sie tu odpiehdala:cool:
Co do Kurowa i firmy Arga wyslalem im filma na whatsapie i fahofcy stwierdzili ze to dwumasa tak napiehdala:confused:a se skrxynia jest ciasno spasowana dlatego tak stuka:confused: kuhfy nie ludzie
@Heko u mnie kuta korba szukaj dalej amatora do robienia galy z byle tekstu;d i amatora nie dymnych nastolatek :)
co tu sie odhekala? mleko pod nosem a tyle pisze na wa ze sie czytac nie chce
helper zrob z tym porzadek