-
Ja tez kiedys tak zrobilem. Bylo wlaczone ponad 40minut i po ponownym uruchomieniu moglem wpisac na nowo.
- - - Aktualizacja postu - - -
Hm, chyba klepnalem z tymi minutami. Musi byc wlaczone godzine i kreski znikna. Ogolnie auto ma byc godzine na zapłonie uruchomione.
-
Podłączę się do problemu, po dwukrotnym złym wpisaniu kodu mam cały czas napis "safe II" s tym ze moje radyjko to delta, stał godzinę na zapłonie........ nic stał dwie.......... nic stał i trzy i dalej nie mam możliwości rozkodowania ;/
Może ja to jakoś źle robię ?? przekręcam kluczyk tak że świecą wszystkie kontrolki na liczniku, wyłączam nawiewy, włączam radio i czekam. Czy może radio ma być wyłączone ?
Nowy objaw -- jak zostawię właczone na godzinę (radio i zapłon) to po jakimś czasie się rado wyłącza samo, nie wiem po jakim bo godziny przy nim nie siedzę ale jak przychodzę to juz jest wył.
edit:
siedziałem w aucie kiedy minęło magiczne 60 min (z zegarkiem) i dokładnie
po takim czasie wyświetlacz na moim radiu sie wyłącza
https://www.youtube.com/watch?v=qwWtjyrrU34
-
Panowie mam pytanie. Chciałem wpisać kod w concert 2 wciskając RDS I SCAN... pokazuje się 1000, wpisuje kod i znów przytrzymuje te dwa przyciski żeby zatwierdzić.
Po 5 sek trzymania prYciskow na wyświetlaczu pojawia się TRACK 01 i jakieś tam inne rzeczy tak jakby w rozkodowanym radiu. Ale wyświetla się to przez sekundę i gaśnie całe radio. Potem znów SAFE.
Jak to ogarnąć?
Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
-
Witam, po rozłączeniu akumulatora radio prosi mnie bym wpisał kod, lecz ja takiego przy zakupie nie dostałem. Szukałem po książce i nic. Czy da się go zdobyć jakoś poprzez generator czy coś w tym stylu? To jest oryginalne radio Audi.
Oto dane: BLAUPUNKT - WERKE GHBH
7 646 243 380
AUZ1Z2V2646673
Jakby ktoś mógł podać ten kod z przedstawionych danych to będę bardzo wdzięczny
-
numer radia podaj począwszy od bp
-
na radiu oprócz tych co podałem, z tyłu jest jeszcze taki nr: 4B0 035 152
oraz 2797 i 8355 lecz to nie kody, sprawdzałem
-
Witam mam klasyczny problem tak jak przedmówcy, aku w A3 padł a na radyjku pisze tylko SAFE, kodu niestety nie posiadam czy jest możliwość rozkodowania radia bez magików czy ASO np poprzez generatory ? moje radio to : Audi Symphony.
Wyciągnąłem go ale nigdzie na obudowie kodu znaleźć nie mogę ;/ gdyby ktoś mógłby mi pomóc byłbym wdzięczny :)
-
Witam,
Posiadam radyjko Alpine A P E, niestety nie gra, bo pokazuje komunikat SAFE, a poprzedni właściciel zgubił kod.
Pytałem na jednej stronie o kod, ale niestety nie mogli pomóc. Można z tym coś zrobić, czy pozostaje wymiana na inne radyjko.
Nie chciałbym go zmieniać, bo według mnie pasuje do wystroju wnętrza i ma taki jakiś swój klimat
Tak wygląda nalepka na boku radia:
http://imgur.com/a/q4pe5
-
Witajcie. Mam problem z odblokowaniem radia. Generalnie historia dziwna, bo wcześniej odłączałem akumulator na dużo dłużej niż teraz u mechanika i nie rozkodowywało mi to radia.
Od mechanika auto odebrałem, patrze a tam SAFE...generalnie kod z książki od radia mi nie pasuje i już nawet zastanawiam się czy mechanik lub ktoryś jego paź nie podmienił mi radia.
Bardzo bym prosił kogoś o wygenerowanie kodu z numeru radia: AUZ2Z3A1272679
-
no co ty :) allegro i 5 dyszek i masz kod, tu ci nikt tego nie rozkoduje, tym bardziej za darmo ;)