jaki nieoryginalny zderzak do przedlifta polecacie? znalazłem Hofele - w.w.w.hofele.com/sport_en/produkte/audi/audi_a3_8p/audi_a3_8p_karosserie_s3_look.html- czy jakosc jest zadowalająca?
Printable View
jaki nieoryginalny zderzak do przedlifta polecacie? znalazłem Hofele - w.w.w.hofele.com/sport_en/produkte/audi/audi_a3_8p/audi_a3_8p_karosserie_s3_look.html- czy jakosc jest zadowalająca?
RIDGE_FORESTER ten temat dotyczy 8L a nie 8P.
Najpierw zaloz go przed malowaniem i zobacz gdzie odstaje. Nastepnie opalarka w lape i naginasz tam gdzie trzeba. NIC NIE PRZYCINASZ Jak juz go spasujesz to malowanie i na auto.:thumbright:
Obym czegoś nie spier***............
Tak btw masz moje podziękowania Danio bo dzięki Tobie miedzy innymi udało mi się skompletować zderzak :)
Ja nic nie nagrzewałem. Wchodzi bez niczego ale żeby ładnie pasował trzeba podszlifować brzeg który schodzi się z błotnikiem. Jest tam z czego szlifować więc lakiernik przed malowaniem powinien spokojnie ogarnąć temat.
Dzieki Adehade.
Rofi ja tam nic nie szlifowalem nawet naciagac nie musialem. Poprostu przylozylem i siedzi jakby tam juz byl w standardzie.
panie adwokat,
jak myslisz dlaczego sa zamykane ? poniewaz o zmianie tak przodu napisano juz wszystko, z numerami czesci, tutorialem, przedszkolak by sobie poradzil
co innego zderzak nieoryginalny, ale tu gdyby kolega zalozyl temat, nikt by mu takiego nie zamknal
tutaj tez wszystko zostalo o 8l opisane, a ciagle sa tacy ktorzy tylko sie dopisuja i ciagle te same pytania i ciagle te same odpowiedzi...
Z tego co rozmawiałem właśnie ze specem od części z S3 to nie ma opcji zeby ten zderzak wszedł tak jak powinien bez przycięcia lewej i prawej krawędzi przy błotniku.... wiec kto tu ma racje ??