Okej, przeoczyłem to o tym kablu.
Dzięki za info, jak zrobię to dam znać czy wszystko się udało.
Printable View
Okej, przeoczyłem to o tym kablu.
Dzięki za info, jak zrobię to dam znać czy wszystko się udało.
Witam ponownie.
Dziś miałem chwilę żeby się pobawić i wszystko się udało.
Dzięki za łopatologiczne wytłumaczenie.
Witam,
Postanowiłem dołożyć sobie w drzwiach podświetlane klamki, czerwone lampki ostrzegawcze oraz białe od spodu drzwi. Wszystko ładnie podłączyłem na oryginalnych wiązkach i drzwi od kierowcy ślicznie świecą a od pasażera działa tylko podświetlenie klamki :-(
Ma ktoś jakiś pomysł dlaczego lub jak to naprawić ?
Pozdrawiam
Musisz kolego zakodowac w module ja miałem to samo.
W module?
Możesz coś jaśniej bo kodowałem VCDS w grupie 42 i świecą mi lewe a prawe nie :-(
Musisz oba sterowniki drzwi zakodowac, a nie tylko drzwi kierowcy. Grupa 52 to pasazera.
Witam! Ma ktoś "łopatologiczne" schematy/różnice wpinki wiązki tapicerek do 8P przed liftem i po lifcie? Znalazłem na forum i od przedlifta z tamtych plików jeszcze może dałbym rade odczytać ale w pliku do polifta niestety nic nie mogę znaleźć na temat modułów. Musze przerobić wiązki do podswietlenia boczków/klamek z przedlifta do polifta RM2009. Dziękuje z góry i pozdrawiam!
tu masz schematy https://www.a3-club.net/forum/showth...adane-lusterka
Dzięki Czaro10 :thumbright:, ale właśnie o tych plikach mówiłem.. W pliku od przedlifta są opisy przewodów itd. ale w polifcie nie wiem czy jestem tak ślepy czy tepy ale nie moge tego znaleźć :mad:
- - - Aktualizacja postu - - -
Wszystko tyczy się sterowników J386 J387 J388 J389 i wtyczki T32a a w tym pliku do polifta nie widzę dokładnej rozpiski tej wtyczki :(
faktycznie, to nie ten schemat dla polifta. nie mam juz poprawnego.