to było bez ironi tak z czystej ciekawosci :wink:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Proxa
Printable View
to było bez ironi tak z czystej ciekawosci :wink:Cytuj:
:D czuje ze sie dogadamy bedziemy sie gnebic na stoku hahahah smiesznie bedzie :D
Ja sie z Wami nie scigam, bo juz dostalam w lutym mandat za za szybka jazde po stoku :/ . Nawet nie wiedzialam, ze takie daja :)
juz widze jak sobie pojezdzisz w zdiarze na descie :lol: :lol: toz tam sa pagorki do nauki jazdy - ja jezdzac tam na lodzie (akurat bylo mniej sniegu) na nartach nauczylem sie jezdzic w 3 godziny - tego samego dnia w nocy jezdzac przy sztucznym oswietleniu wszyscy sie dziwili ze ja nigdy wczesniej nie stalem na nartach :lol:Cytuj:
juz lepiej na desce mozna pojezdzic w bachledowej dolinie - tam jest kilka wyciagow w tym jeden duzy krzeselkowy gdzie pozniej mozna zjezdzajac pojezdzic sobie przez las itp a nawet zjechac na druga strone gory na inne stoki/wyciagi :idea: :twisted:
dorotek a kto sie zatrzymuje do kontroli policyjnej na stoku :lol: :lol: :lol:Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dorotek
ale nie mowie ze tam jezdze na desce tylko tam jezdze spac bo mam tam domek ! a jezdzi sie na bachledowa albo na gondole 13km od zdiar ! gora jak cholera ! :D nie pamietam jak sie nazywa scyrpskie pleso czy cos takiego : DCytuj:
Oryginalnie napisane przez DTM
Uwierz mi, ze oni sie pojawili z nikad :) . A jak mnie za kurtke zlapal, zebym nie uciekla, to jeszcze ze wsciekloscia w oczach zaczelam sie na niego drzec :)Cytuj:
Oryginalnie napisane przez da3
Jezdzilem 7 tal na nartach i to dobrze ale wkoncu sprobowalem na desce i tak juz 10 lat i nie zmienie :D Narty sa fe :twisted:
RESPECTA :D
a jakie macie deski?? :D
ja jezdze Palmerem Andy Finch pro model (tylko tą starszą) wiązania burtona c14'stki)a pod nimi powerlink też palmera) i do tego butki thirtytwo :D
wcześniej były narty ale to mnie bardziej wciągnelo, na desce juz bedzie 6 sezon :P