Bardzo cenna uwagaCytuj:
Oryginalnie napisane przez DTM
jeszcze raz wielkie dzięki.
pozdrawiam
Printable View
Bardzo cenna uwagaCytuj:
jeszcze raz wielkie dzięki.
pozdrawiam
niestety ale zaczalem prace a to w polaczeniu ze studiami i pisaniem pracy magisterskiej nie daje mi za duzo czasu poprawie sie :mrgreen:Cytuj:
sorry za odgrzebanie kotleta ale mam pytanie na ktore nie moge znalezc odpowiedzi :roll: nakladki IN-PRO pasuja do A3 przed liftowego z Golfa 4 ?? wiem ze musi byc wersja z prawym malym lusterkiem, ale mam na oku od Golfa 4 i niewiem czy podejda ?? :wink:
sprawdz dobrze ile ma zaczepow Twoje lusterko i mniej wiecej pomierz dolne czesci lusterka, ja tego nie zrobilem i kupilem w Essen chromowane lusterka IN PRO ktore nie pasuje bo wlasnie roznia sie liczba mocowan i roznia sie nieco z dolnej czesci...
Teraz musze sprawdzic do jakiego auta sa dobre...
Majkel, daj ich numer katalogowy (cztery cyferki)...
Dla tych co szukają lusterek IN.PRO http://www.allegro.pl/item157062437_...seat_opel.html
nie mam od ich pudelka niestety...Cytuj:
Oryginalnie napisane przez neoeinz
w lusterkach sa nastepujace oznaczenia:
Lewe: MR-ADD022-CAE
Prawe(mniejsze): MR-ADD019-CAE
jestes w stanie powiedziec od jakiego auta sa? ktokolwiek ma pojecie?
postaram sie wstawic ich fotki tylko dorwe cyfrowke
Ja mam chromy na lusterkach i uważam że moja granatowa Ada wygląda z nimi o niebo lepiej niż bez Ale to kwestia gustów ale o gustach się nie dyskutuje :P
na mojej czarnej tez bedzie zeje....e wygladac :wink: Ogolnie na ciemnych kolorach extra to sie prezentuje. Czyli nie kombinuje z obudowami IN-PRO od Golfa i bede musial wybulic w najblizszym czasie na "ori IN-PRO" do A3Cytuj:
Oryginalnie napisane przez MARC
Majkel, oj to nie wiem