Zwykły czarny spray spokojnie wytrzyma
Printable View
Zwykły czarny spray spokojnie wytrzyma
przy wysokich temperaturach nie będzie się z nim nic działo? Podkład do plastików też dawać?
a jakie masz tam wysokie temperatury? 50 stopni? :)
dokładnie nie wiem ale w lato przez słonce mocno może się nagrzewać, żarówka też swoje daje i nie chciałbym za kilka miesięcy jeszcze raz tego rozklejać
Nie potrzebujesz żadnego podkładu ani specjalnej farby. Trzeba tylko dobrze zmatowić papierem ściernym
po pierwsze rozebranie lampy to bardzo prosta sprawa i nic nie trzeba rozklejać , klosz lampy trzyma się na gumowych uszczelkach na wcisk. po drugie sam mam pomalowane lampy od środka na czarny mat i wygląda na prawdę dobrze. najpierw delikatnie papierkiem matujemy miejsca do pomalowania uważając na całą resztę do okoła bo odbłyśnik jest naprawdę delikatny i można go z łatwością porysować . najpierw obowiązkowo podkład do plastików i czarny mat temperaturowy . oczywiście malujemy delikatnie pędzelkiem bo oklejanie taśmą bądź czym kol wiek innym nie jest wskazane chyba że chcemy oderwać srebrol z odbłyśnika razem z taśmą .. życzę powodzenia.
panowie czy do wyciągnięcia klosza z polifta tak naprawdę potrzeba rozbierać zderzak ? czy może ktoś próbował nie rozbierając go?
Gdzieś czytałem, że komuś się udało, ale chyba jednak lepiej zdjąć.
@Marbon, jak będziesz wykręcać lampy daj znać, pomogę Ci, a przy okazji podpatrzę jak się to robi, bo mnie to też czeka ;)