-
znalazłem kluczyk awaryjny ? taki z narysowanym bialym kluczem. tam powinien byc transponder, teraz wystarczy wsadzić transponder do nowego scyzoryka i to wszystko ? aha i ten "nowy" kluczyk będzie z innej A3 która została rozbita, pompkę mam z literka G (433 Mhz) i teraz pytanie czy ten kluczyk scyzoryk będzie trzeba programować jakoś do pompki ? czy wystarczy go zakodować tak w immo ? z tym że muszę wypruć tą centralkę która była dokładana , bo zamykam drzwi pilotem dokladanym, i tak mysle ze jak wypruje ta centralkę sterującą, to powinienem zamykać i otwierać drzwi z pilota w scyzoryku ?
-
czy w kluczykach przedliftowych wszystkie transpondery były takie same ? mam taki sam kluczyk jak Rzepcia504 pokazał na zdjęciach, ten transponder nie wygląda tak jak crypto 48. ? i co to to jest to czarne w grocie kluczyka. ?
-
witam, mam pytanie chciałbym dorobić kluczyk ze scyzorykiem bo poprzedni właściciel nie miał, mam klucz matke (plastikowy), kod do immo i klucz dla mechanika (który nie pasuje do schowka czy bagaznika). Gdzie w Warszawie mogłbym dorobić w miare tanio kluczyk zeby wszystko ładnie dzialalo z centralnym zamkiem?? mam tez w samochodzie takie jakby kamery/glosniki kolo drzwi pasazera i kierowcy, o czym to moze świadczyc??
-
Kluczyk możesz dorobić np tu http://ewand.com.pl/
Może to tweetery(głośniczki)
-
ale od czego te głośniczki?? wygląda to troche jak do systemu głośnomówiącego ale nic mi o takim nie wiadomo... Mam tez na przycisku obok podgrzewania szyb (tam gdzie opcjonalnie można mieć podgrzewanie fotelu kierowcy) jakiś chip plastikiem zabudowany...
-
Jak możesz to zrób fotki. Bo ciężko stwierdzić co to może być.