chciałem sprawdzić co odpowiesz:)
na jakości nic nie zyskasz zakładając takie radio ...
obojętnie jakim clarionem czy alpinem odczujesz różnice.. co do wyglądu... nie dyskutuję:)
Printable View
chciałem sprawdzić co odpowiesz:)
na jakości nic nie zyskasz zakładając takie radio ...
obojętnie jakim clarionem czy alpinem odczujesz różnice.. co do wyglądu... nie dyskutuję:)
takie radio zakladam tymczasowo (koszt takiego radia 200zl) a z pol roku bede montowal RNS-E
chyba ze masz lepsza alternatywe do 300zl :P
http://allegro.pl/alpine-cde-9850ri-...039693985.html
du?o jest odtwarzaczy na runku..
trzeba szuka?, ale ja osobi?cie nie pcha? bym si? w ori 2 dinowe
no zgadzam sie z toba ale 2 din to juz nie tak duzo, jest opcja z chin za 600zl kupic juz radio 2 dinowe ale to lipa raczej ;) no nic pozostanie mi jeździć z dziura i zbierac na rnse
symphony 1 i 2 były do 8L wiec pasują P&P jak kupisz do A3 :)
Symphony 1 ma kasete + 1CD, symphony 2 ma kasete + 6CD.
Do każdego można podpiąć dodatkową zmieniarkę np mp3...
Nie wiem jak z symphony 1 ale w 2 żeby działało jak masz przedlifta trzeba trochę z kablami pokombinować żeby klawisze sie podświetlały i była logika zapłony, jak masz fisa to nie będzie CI się nic tam pokazywać z radia chyba że sobie zmienisz licznik na poliftowy i wiązki podorabiasz lub kupisz sobie emulator taki jak ja mam i też działa :)
mp3 nie odtwarza ani jedne ani drugie, trzeba zmieniarki/emulatora do odtwarzania tych plików z pena lub karty
Na 2 DIN z ori to masz tylko to + navi plus :)
Wcześniej miałem delte CC i jest różnica w dźwięku, audiofilem nie jestem ale różnica jest odczuwalna :)
Ja mam symphony 2 do momentu jak się uda ustrzelić RNS-E więc jest przejściowe...można je wyrwać za grosze i zawsze to lepsze niż dziura i cisza w aucie :)
to ja dodam jeszcze dla potomnych nie każde symphony 2 pasuje do 8l ( te z zaokraglonymi rogami jest do 8p)
Fajna sprawa na 2 din jest jeszcze radio z systemem android ( nowosc ) mozna podłączyć bluetoothem do auta i korzystac z vaga w radiu samochodowym (wykresy, zegary z parametrami itd.) takie radia to nowosc i troche drogie ale z czasem ..
Dzieki raz jeszcze r@fi :)
pozdro i szczescia z rns-e :)
No to widze R@fi ze nie sam poszukujesz RNS-E :)
Panowie, a każde nie ori radio na 2 din będzie pasowało?
Ps. Dodam że chętnie kupie taką konsole 2 dinową