Jest jeszcze wolne miejsce dla VW Golf IV 1,9 TDI 115KM AJM manual czy juz niebardzo? Niezaleznie jaki dzien i jaka godzina :> mi wszystko pasuje.
Printable View
Jest jeszcze wolne miejsce dla VW Golf IV 1,9 TDI 115KM AJM manual czy juz niebardzo? Niezaleznie jaki dzien i jaka godzina :> mi wszystko pasuje.
to chcesz na czwartek czy piatek? dopisuje bez problemu:)
to chyba cala procedura hamowanie-chip-hamowanie trwa mniej niz 2 godziny ? :D szybka akcja.. :)
Panowie jakie wyniki ? najbardziej mnie interesuje Passat AVB
Pozdro
ale to dopiero za tydzien:P
no faktycznie, nie wiem co mi sie ubzduralo............dzis przejezdzalem tamtedy i widzialem jakies furki, do roboty najprawdopodobniej wiec to moze dlatego lub moze za bardzo to przezywam :P
sorry nie widzialem ze sie wczesniej wyslalo pewnie, zapisujcie
kewin to kiedy mam zapisac? sa jeszcze miejsca i w piatek i czwartek:P wojtekgrce tez chcial ale si enei okreslil kiedy chce.. no Panowie szybka decyzja nastepny termin dopiero jak sie zbierze kolejna grupa a to moze potrwac:)
Witam chcialem sie zapytac czy beda jeszcze miejsca na czerwiec ibiza VSZ 131KM 1.9 TDI manual 2006r ?
Dodano:
Mysle ze raczej w piatek ale jak sie wyrobie to moze byc i czwartek, zapiszcie na piatek jakby cos to moze znajdzie sie miejsce na czwartek jeszcze :)
Dodano:
Zapisujcie na piatek :)
zapisany na piatek:P WIlda
Na którą tam najlepiej być ? bo jesli 2 godz auto robicie jedno to chyba nie musze czekać aż wszystkie się zrobią, nie ?:P chyba ze mus to mus :D ale na ktora byc na miejscu :)