Hmm mam pytanie jak to bedzie wyglądac? kazdy musi sie stawić miedzy 9 a 12 na auto przewidziane jest około 2h czyli ostatnia osoba wyjedzie z tam tąd ok 21 ??
Printable View
Hmm mam pytanie jak to bedzie wyglądac? kazdy musi sie stawić miedzy 9 a 12 na auto przewidziane jest około 2h czyli ostatnia osoba wyjedzie z tam tąd ok 21 ??
niezle sobie to obliczyles:P ale tak nie bedzie.. niektore auta sa robione szybciej.. sprawdzenie stanu technicznego...hamowanie serii.. wgranie programu i znow hamowanie.. czesto idzie to dosc szybko.
hehe dzieki;p no dobrze ale auta są robione po kolei :P? czy równocześnie kilka na raz. np. jedno jest hamowane drugiemu już wgrywają program a w tym czasie 3 przechodzi badanie tech:P? czy kazdy musi czekac na swoją kolej?
Jedno na raz. Może być tak, że autka polecą po 45 minut a jedno wysra się i będzie upierdliwe i zejdzie 2h na jedno.
A dostaniemy naklejki? :)
imponujące, temat założony 20.11.2010r, a tutaj już 17.12.2010r pierwszy termin chipowania :thumbright:
Czyli co jutro Tarnogórska 140 Gliwice? ;p ciężko tam trafić :)?
Łatwo przestrzelić, więc trzeba patrzeć na Elprosys jeśli dobrze pamiętam.
a dokladniej :P ? nic mi to nie mówi... jak pojade od strony krakowa to po lewej po prawej mam sie rozglądać?
Wydaje mi się że po prawej, ale niech napisze ktoś znający Gliwice.