Dokladnie - ja rowniez jestem za magenesowka
Malu minus to ze musisz ja zdejmowac i zakladac..
Printable View
Dokladnie - ja rowniez jestem za magenesowka
Malu minus to ze musisz ja zdejmowac i zakladac..
Nie polecam takich malych antenek, ani tej Geogia ani trojzakresowej. Ja mam u siebie Presidenta Caroline, stałą 33cm, 3db i na moja codzienna droge do szkoly mi wystarcza ale jesli sie wybieram gdzies dalej to zakladam Midlanda Ml140 na dach i jazda, bo ta mala antenka nie spisuje sie juz tak jak powinna: krotki zasieg, szumy sa strasznie denerwujace.
Troche odswieze temat
powiedz mi czym wyciales ten otwor, bo ja tez zamierzam sie do wycinania:)Cytuj:
Oryginalnie napisane przez (A)rturo
[ Dodano: Sob 10 Cze, 2006 14:23 ]
oki juz wycielem wszystko :) jest cacy :]
tez stalem sie posiadaczem CB i jestem suuuper zadowolony :) ja nic nie wycinalem z lewej stronki umiescilem radyjko w tym schowku kable za to przeprowadzilem po otkreceniu srubeczek przy bezoiecznikach i sciagnieciu zabudowy pod kierownica tamtendy sprytnie przeciagnelem kabelek i zasilanie i super teraz jest .
tylko powiedzcie gdzie i jak macie przymocowana gruche bo jak narazie to jak jade to gruszke wieszam sobie na drzwiach na rączce . jak ktos ma foty gdzie ma gruszke niech wklei chenie zobacze jak ma zrobione i jak to wyglada:)
ja sie zdecyduje na tego unidena 520 z tego co patrzylem to cena chyba jest dość atrakcyjna na tej aukcji... 299zl to chyba nie za duzo...jak myslicie??
http://www.allegro.pl/item111077995_...s_zobacz_.html
wciagaj i nie mysl za wiele, jeszcze tylko antena i jestes z kasa do przodu:) ja juz oszczedzam i zwraca mi sie...Polecam bardzo CB. Noi idzie pogadac, posmiac sie, ogolnie wesolo jest:)
noezis ma racje fajna sprawa no i jak masz media expert czy cos to tam sobiekup ja poszedlem i cena byla 359zl za uniden 520 powiedzialem ze moge dac 300zl i mi sprzedali bez problemu tazke idz do wiekszego marketu moze nie bedziesz musial zamawiac tylko na miejscu sobie kupiszCytuj:
Oryginalnie napisane przez neoeinz
powiem wam jeszcze tak... co do samego CB to juz mam jakies pojecie ale temat anten dalej jest dla mnie czarna magia.. dodam ze nigdy nie mialem CB... gdybyscie mogli drodzy koledzy opiszcie mi pokrotce jakie ma plusy a minusy jaki typ.. wiem ze sa jakies wkrecane i na magnes wiem ze wkrecane sa gorsze wiem ze antena musi byc przynajmniej 60cm dluga zeby byl w miare dobry odbior... troche sie boje ze magnes mi odpadnie w czasie jazdy ale Arturo pisal ze przy 200 mu nie odpadl wiec lajt... no i na tym sie konczy moja wiedza odnosnie anten... gdybyscie mogli napiszcie na co uwazac przy kupnie moze cos polecicie czekam na pomoc.... :mrgreen:
hehe nie odpadnie na magnes, ja jechalem 180 i nawet sie nie przesunela o 1mm, a mam pod magnesem folie przezroczysta zeby mi lakieru nie rysowalo. Ja mam hustlera 100cm, i jestem bardzo zadowolony z niej (kosztuje ok. 90zl), lapie conajmniej z 10km sygnal. Do bagaznika spokojnie sie miesci, trzeba tylko delikatnie pod skosem. Hmm nie wiem co jeszcze, wiadomo plusem jest to ze magnesowa sobie sciagasz jak np. jedziesz na jakis parking w CH i jest nisko. Mozesz przed marketem sciagnac, wydaje mi sie ze jest malo minusow a moze wogole :) ja kupilem u tego allegrowicza http://allegro.pl/item111483384_cb_r...tis_wtyk_.html i polecam.
hmm tylko kolo ma troche drogo bo ma za 430 zestaw a gdybym kupil za 299 zl CB i za 90 antene to taniej ale to juz nie problem jeszcze jakies propozycje ktos ma???