Kazde fotele możesz normalnie rozebra i dołozyc co będzie potrzeba.
Printable View
Kazde fotele możesz normalnie rozebra i dołozyc co będzie potrzeba.
Czy podgrzewane fotele występowały w wersji z manualną regulacją?
Występowały, tak wygląda panel:
http://images70.fotosik.pl/1211/6f509b352f55798emed.png
Miałem na myśli manualną regulacje ustawień fotela :p
Tak, wystepowaly.
Witam Panowie. Piszę do was z pytaniem czy da radę przełożyć wnetrze zwyklych siedzen z grzaniem i lędzwiami regulowanymi do siedzeń kubełkowych. Czy to zagra? Chciałbym zostawić samo obszycie z moich kubełkowych
Nie wiem czy otrzymam odpowiedź, ma może ktoś schemat jak podłączyć grzanie i elektryke fotela z A5 ? 3 kostki
Witam nigdzie się nie doczytalem i nie wiem z kąd wziąć plus do bezpiecznika nr 37 bo u mnie nie ma w nim żadnego pina pociągnełem już dwa kable do klimattonika a pozdrawiam
Witam panowie, mam taki problem że siedzisko pasażera grzeje znacznie mocniej niż kierowcy. Posiadam podgrzewanie siedzeń seryjnie w moim samochodzie. Co może być powodem słabszego grzania?
Witam!
Bardzo chciałbym dołożyć do swojego Sportback'a 2004r grzanie dupki bo miałem to w swojej poprzedniej a4 i jest to rzecz wspaniała i zacna :)
Przeczytałem cały wątek lecz prosiłbym kogoś kto już to u siebie robił aby uporządkował liste zadań /czynności jakie trzeba wykonać krok po kroku aby osiągnąć upragniony cel. Jeżeli jest to oczywiście możliwe . Jestem strasznym laikiem i moja wiedza elektromechaniczna jest ,ze tak powiem na średnim poziome(coś tam wiem lecz sam nie dojde do problemu) .Wiem ,że potrzebujemy następujących rzeczy:
-Maty grzane lub używane fotele
-panel klimatronica z funkcją grzania
-Wiązka podgrzewanych foteli
teraz mam pytanie, czy między fotelami trzeba się jakoś łączyć czy kazdy fotel podłaczamy do klimatronica osobno? I Jaki bezpiecznik należy dołożyc do konsoli aby wszystko hulało jak należy . Bardzo proszę o pomoc , Pozdrawiam!:)
Dla zainteresowanych na allegro ogłasza się gościu i sprzedaje kompletną wiązkę do grzania stołków(zamówiłem już i czekam na nią ,jestem ciekaw jak to wykonał :)