Witam.
Zanim dopiszę się na listę, chciałbym wiedzieć jaki będzie koszt przy silniku 1.9 101 KM AXR z '02 roku?
Witam.
Zanim dopiszę się na listę, chciałbym wiedzieć jaki będzie koszt przy silniku 1.9 101 KM AXR z '02 roku?
z tego co jest napisane w pierwszym poscie EDC15 to koszt 900 zlotych:P
I wszystko jasne, tylko do tej pory nie wiedziałem, że taki sterownik u mnie siedzi:) Mam jeszcze jedno pytanko, jeśli można w ogóle na nie odpowiedzieć...jaki jest średni przyrost mocy i momentu po takim chipie? Nie myślę o wielkich osiągach, zależy mi na tym, żeby silnik był nie był wyżyłowany na maksa i żeby jeszcze trochę pośmigał po takim zabiegu:)
myślę, że to zależy od ogólnej kondycji mechanicznej auta (głównie turbo, silnika). Nie da się powiedzieć, że Bartek obieca Ci ileś tam, bo zapewne przyrost będzie do takiej mocy, na ile pozwala na to auto. Możesz poczytać dział wykresów z hamowni, podbnych motorów i tego jaki przyrost mocy osiągnęły.
Info aktualne w 1 poście
EDC15 w grupowym 700zł, indywidualnie 900zł. Przyrost od 135-140KM, warunek ze auto jest sprawne.
Artek niemożliwe żeby w tym samochodzie był EDC15, jak już jest BOSH to na pewno edc16, koszt 900zł
Raczej nie trzeba, bo jest ok :)
Wstepnie sie pisze.. tutaj jakis domorosly tuningowec probowal cos dzialac.. odzyskam kase i jade :)