dodam, ze zamowilem w sklepie 2 produkty Quik Clay oraz NXT Generation Tech Wax, tymi produktami zrobilem ojca samochod no i jestem pod jeszcze wiekszym wrazeniem :D wiec poraz kolejny polecam ten produkt:)
Printable View
dodam, ze zamowilem w sklepie 2 produkty Quik Clay oraz NXT Generation Tech Wax, tymi produktami zrobilem ojca samochod no i jestem pod jeszcze wiekszym wrazeniem :D wiec poraz kolejny polecam ten produkt:)
Ja tez planuje zakup :) z tym ze za jakis tydzien max dwa bo na razie mnie finanse trzymaja :P W week przetestuje na swojej Niuni probke wosku a z katalogu juz mam upatrzone kilka rzeczy!
:) ja polecam te dwie co kupilem dla siebie:) teraz w planach kolejne zakupy...ale mam jeszcze inne wydatki hehe ZILLION, tylko uzywaj probki spokojnie bo nie ma jej duzo, wiec zebys nie zrobil tyklo polowy auta. Najlepiej dach na koncu.
Temat znizek uwazam ze zalatwiony.
Informacje o znizce dla Nas przenioslem do odpowiedniego tematu:
http://www.a3-club.net/forum/2-vt385.html?start=10
Moze ktos napisac czy Tech Wax od Meguiar's (ten co w probce) reaguje z czesciami plastikowymi i gumowymi czy mozna go bezpiecznie stosowac ?
najlepiej jak sie sam przekonasz na jakims malym niewidocznym kawaleczku. U mnie wszystko bylo ok po uzyciu tego wosku :) Efekt elgancki. neoeinzpewnie to potwierdzi :P
tak tak :D potwierdze, bo zakupilem cala butelke tego wosku jak i niedawno dokupilem pare wynalazkow :) ktore niedlugo jak nadazy sie okazja bede stosowal... Ogolnie wosk polecam, michhas, a do czego dokladnie chcesz go uzyc ?
Planuje pokryc tylko lakier ale mam czarne listwy na drzwiach i zderzakach i nie wiem czy jezeli przez przypadek je przeciagne nie zostanie taki bialy nalot.
Kiedys mialem taki specyfik, co prawda nie plynny ale przy lekim zahaczeniu albo o plastik albo o gume pozostawial slad praktycznie nie do usuniecia.
jezeli dobrze spolerujesz to zejdzie, ja nakladalem nawet na te plastiki od lusterek :)
Spox wiec mysle, ze wszystko bedzie ok.
Jezeli jest tak dobry jak piszecie to chyba strzele sobie cala buteleczke :)